2011 - TIDLIGERE GÅPING-ARTIKLER

2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005
 


THE WORST QUIZ EVER
Kirkerud, 10.12.11, Nestformann
Årets julebord for innebandygjengen ble som vanlig en suksess hos Per Christian. Utsøkt pinnekjøtt og dessert fra Pascal. Årets Quiz ble vunnet av Lars Lindal. Noen vil mene det var åpning for vel mange diskusjoner. Redaksjonen velger å ta kritikk, men lover å komme sterkt tilbake. Alle var enige om at Festgeneralen var eneste og riktige vinner.


- DEILIGE FORHOLD
Kirkerud, 08.12.11, Nestformann
Det var Frode som konkluderte med dette på vei mot Mikkelsbånn i kveld. Som å være hjemme i Nord-Norge. Vi andre hadde mer enn nok med å komme oss rundt Svartvann i snøføyka. Undertegende på blanke ski, Eirik på klister fra i fjor, mens Christian gikk bak og argumenterte for Gåping mosjon. På rim :-)VERDIG MESTER :-)
Kirkerud, 05.12.11, Nestformann
I kveld kunne Trond heve gullpokalen høyt. Etter mange forsøk tok han i kveld endelig innebandymesterskapet hjem til Sleiverud. Mesterskapet var fullt fortjent selv om Oppmann har hatt bedre kvelder på Evjeparketten. Gratulerer! Om noen uker er det blanke ark, men først skal Trenern nyte pinnekjøtt fra brun krakk :-)GÅPING ON ICE
Kirkerud, 04.12.11, Nestformann
Vi var fire som møtte på polet i dag tidlig. Fire spesielt interesserte! En med pigger og tre uten. Fra By og innover var det skøyteis. Det var det som måtte til for at vi endelig skulle få en rolig Gåping-tur. Eller rolig og rolig. Så fort det var en tørr flekk forsvant Ranvik i brudd :-)HUFSING IN THE DARK
Kirkerud, 01.12.11, Nestformann
Mens vi venter på snøen stilte hele ni på kveldens desemberhufs. Formann gjorde et solid comeback, mens Jan Harald hadde tatt en pause fra Finn.no og dokumenterte meget god form på sin første hufseøkt med Gåping IL. Dansken forsvant rett på julebord etter å ha fått lurt inn et par drag. Han blir nok billig i drift i kveld :-)ENGASJEMENT!
Kirkerud, 28.11.11, Nestformann
Gode gamle rektor på Evje kom bort til oss og lurte på hva i all verden vi holdt på med i kveld. – Amerikansk fotball? – Neida, bare en engasjert norsk innebandyvariant. En variant der vi kriger hele høsten om å få sitte godt på julebordet. Trenern er så vidt inne på siste hvite stolen før finalen neste mandag. Gullkampen er avgjort!GÅPING ALPIN 2012
Bærums Verk, 04.11.11, PR-sjefen
Gåping Alpin har turen for 2012 klar. Vi drar en hel uke til de franske alper den 3. mars. Bestill nå, for her er det førstemann til mølla som teller. FRIST: Onsdag 9. november. Samme dag som påmelding til Birkebeinerrittet 2012.FRISK HØSTØKT
Kirkerud, 30.10.11, Nestformann
I dag var det ikke veldig fristende å dra ut på sykkeltur kl. ni. Men selv etter dagens søndagstur var Frode, Heine og undertegnende enige om at vi aldri har angret på at vi har dratt ut på en treningstur. Vi holder på så lenge forholdene holder :-)KNALLSTART FOR OPPMANN
Kirkerud, 17.10.11, Nestformann
I årets rekordkorte høstsesong vil hvert poeng være viktig i kampen om hvit stol i desember. I kveld var Oppmann et bunnsolid anker med TK og CJ jagende foran.  5-2-1 ble fasiten. Redaksjonen rakk ingen kommentar fra Oppmann som hastet videre til dagens andre økt på Hauger.2012-PÅMELDING ÅPNER ONSDAG
Kirkerud, 17.10.11, Nestformann
Onsdag 19.10 åpner påmelding for 2012-Birken. Les her for næmere infoTYNT I REKKENE
Kirkerud, 10.10.11, Nestformann
Kun fem i innebandygjengen stilte til høstsesongens første økt. Dette er for dårlig. Vi som var der fikk en god økt, og Dansken hadde en solid debut. Han prøvde seg på normale regler og spilte som en ekte gentleman. Han tilpasser seg nok :-)
Formann og Horni tok en Brokhaug og ilte videre til Hauger for kveldens andre økt.


FORMANN 40 :-)
Kirkerud, 28.09.11, Nestformann
I rask gange/småjogging på vei tilbake fra Kikut en gang i 2003 oppfant Formann ordet gåping. At han som 40-åring skulle være Formann for en bunch på pluss minus 100 Gåpere hadde han nok ikke trodd. Men sånn har det bare blitt. Gratulerer så mye med dagen!3 av 3 i 2012 ?
Kirkerud, 17.09.11, Nestformann
I dag løp kåsøren Flaa inn til sitt andre Merke for året. Noen små minutter i mars manglet på 3 av 3. Men det tipper redaksjonen er målet neste år. Syv fra Gåping IL deltok i dag. Anne Marie Hagem var kun et par svinger unna sitt andre Merke for året. Nok en Superbirkebeiner-kandidat! Ønsker alle syv lykke til med gangsperra kommende uke :-)MOTBAKKE-GÅPING MED STAVER
Kirkerud, 08.09.11, Nestformann
Overraskende mange stilte til økt i Kirkerudbakken i kveld. Det ble som forventet. Knallhardt og sosialt. Alle kjørte sitt eget tempo opp. Ned gikk vi sammen og skrøt av hva vi kommer til å sykle på neste år. Mads fablet om noen staver som skulle ut på Finn i morgen. Tipper han stiller neste torsdag kl. 19. Det må til for å holde følge med Flaa neste år, som for øvrig var raskeste mann (sammen Ranvik) opp på 5:09.


FRODE ÅRETS GÅPER
Kirkerud, 04.09.11, Nestformann
For syvende året på rad brukte Formann høstfesten til å hedre årets Gåper med velvalgte ord og en flott vandrepokal.  Etter at han kom med i 100 i 2010-dragsuget har Frode deltatt ofte og på flere Gåping-aktivteter. I år fikk han også et fortjent Merke etter å ha syklet Birken på sterke 3:31:53 :-) Sauemøkk fra Rosinbakken satte dessverre en stopper for deltakelse på festen i går. Så derfor, Frode: Gratulerer og god bedring!


BIRKEN A LA FLAA
Kolsås, 02.09.11, Eirik Flaa
Jeg begynte å tenke på no-fish Olsen som hadde fått alzheimer påvist i en alder av noenogførr. Kvelden i forveien hadde jeg konstatert at jeg verken hadde drikkeflaske, håndpumpe, tannbørste, dekkspaker, ørepropper, sykkellås eller lader til mobiltelefon med i bagasjen. Til gjengjeld hadde jeg pakka blå swix og rød swix og en fotpumpe fra Biltema til 69,90 som jeg var jævla stolt av.
Les hele saken.


FORTJENTE MERKER
Sandvika, 27.08.11, Nestformann
Eirik, Frode, Tollersrud og Tom har hatt Merke inne i flere sesonger. I dag fikk de endelig hver sin sølvpin. At Thingnes også skulle sykle under merkekravet var en gledelig overraskelse. Han smilte om kapp med tretimers-Formann, Odd-Eirik og mange andre glade Gåpere i dag.


KONGERITT AV RANVIK
Sandvika, 20.08.11, Nestformann
I dagens Kongeritt i Romeriksåsen stilte snaut 1000 til start. Ranvik kom inn som elleve totalt, fire minutter bak vinner i elite og seks minutter før undertegnende. Ikke rart Byggmester Ranvik strålte som en sol herfra til Nannestad. En rå prestasjon, Rune!


OLSEN OG PEDER TIL TOPPS I GGP
Sandvika, 18.08.11, Nestformann
Peder vant spurtprisen på Vestmarksetra, mens Espen Olsen debuterte i Gåping-sammenheng med seier i tidenes andre Gåping Grand Prix. Noen sekunder bak jaktet Bjørtomt i toppform og GGP-spesialisten Thingnes. En stor takk til Richard Brokhaug som lånte ut hus og hage som base for Gåping Grand Prix 2011. Måtte det bli en tradisjon :-)


KLART FOR GÅPING GRAND PRIX
Sandvika, 11.08.11, Nestformann
Mange møtte opp i dag før Gåping Grand Prix går av stabelen neste torsdag. Det var noe lurekjøring, men de har redaksjonen kontroll på :-) Mer info kommer på mail og Facebook.


STORESLEM
Sandvika, 06.08.11, Nestformann
Redaksjonen prøver å unngå at samme person får for mange overskrifter. Det kan gå til hode på folk. Nå må vi gjøre et unntak. Heine har siden Grenserittet i fjor vært krystallklar på at Formann skulle slås i dag. At han kunne bestille en øl vel vitende om at også Svoger, Materialforvalter, Dansken og Geir var nedkjempet i årets Grenseritt, gjorde dette til en av de bedre halvlitere Heine har drukket. Gratulerer også til alle andre Gåpere som gjennomførte i dag.


BACK ON TRACK
Sandvika, 31.07.11, Nestformann
Etter en litt rusten søndag for en uke siden var Heine tilbake i godt slag i dag. Ny pers og fem minutter raskere enn første turen i 2009 fikk frem smilet. Nå er neste mål Grenserittet og skalpen til Formann :-) Ranvik var også råsterk opp kneikene til Retthelltjern i dag. Tilbake hadde vi en fin tur over en sommerlig Sørsetra
.


SPESIELL SØNDAGSTUR
Sandvika, 24.07.11, Nestformann
I flere år har vi brukt Kronprinsens utsikt på Kleivstua som lunsjplass for våre søndagsturer. Det var annerledes å stå der i dag.
Vi hadde en fin og lummer tur og det var hyggelig med comeback fra Munthe, men det var retro-Jahr og planke-Horni som imponerte mest opp fra Tverrelva.


GOD PLANKE - SVAKE TIDER
Sandvika, 21.07.11, Nestformann
Det ble en feriepreget torsdagsøkt i kveld. Forholdene var gode, men kroppene ville ikke ta en Schleck opp fra Ringi Gård. Nå gleder vi oss til å få hjem alle hjelperytterne fra ferie.


FORMANN VED PERLEPORTEN
Sandvika, 15.07.11, Nestformann
I hvertfall ved en av Vestmarkas mange porter. I dag kjørte vi en ny runde i Vestmarka hvor vi var innom Asker batteri, lysløyper og andre tekniske utfordringer. Vi trodde vi hadde vært på Vestmarkas høyeste punkt, men kartgeneralen bomma. Vi manglet noen få høydemeter, men Formann finner sikkert en sykkelsti til Kraftkollen også.


FLAA VAR RAA
Sandvika, 15.07.11, Nestformann
En ukes sykkelferie i Lofoten med 40 kilo på tilhengeren har virkelig gjort susen for Eirik. På gårsdagens Sandungen-økt stoppet klokka på drøye 23 minutter. Det betyr at Eirik er i sitt livs sykkelform. Får han orden på alle ulydene sykkelen produserer, kommer dette til å gå fort fra Rena til Lillehammer om noen uker, men fort nok til å holde erkerivalen Mads bak??


INSPIRERTE AV EDVALD
Sandvika, 07.07.11, Nestformann
Det ble flere ala-Edvald-spurtoppgjør på dagens økt. Selv tapte jeg den første. Dansken var tilbake i slaget. Martin satt solid pers og er i sitt livs form som blivende tobarnsfar :-) Og Kim dristet seg til å stille i Garmin Cervelo-drakt! Debutantene Torstein og Bent Atle var også fornøyd med første økta opp til Sandungen.


LEK OG MORO I VESTMARKA
Sandvika, 03.07.11, Nestformann
I dag fikk Formann frie tøyler. Da blir det moro og teknisk krevende. Øktene går som normalt på torsdager og søndager gjennom sommeren. Så det er bare å henge med til dere som er hjemme.


TO KLASSESEIRE TIL GÅPING I DAG
Sandvika, 02.07.11, Nestformann
Tradisjonen tro stilte Gåping på startstreken i Kjoserittet. Nina debuterte i sykkelritt med klasseseier! Kenneth klarte ikke matche dette, men syklet inn til solid pers og var godt fornøyd. Dagfinn som har spesialisert seg på grisgrendte sykkelrittet, sørget for dagens andre klasseseier til Gåping i Fløyterittet som arrangeres av Nordre Land IL. Gratulerer!


NYE REKORDER
Sandvika, 26.06.11, Nestformann
Hope overrasket med ny rekord opp til utsikten i dag. Geir var også oppe på ny pers, mens Formann og Nestformann holdt bra tempo med 19 mil i beina fra i går. Under lunsjen på Kronprinsens utsikt ble det avslørt at Gåping-debutanten, Per Christiansen, står bokført med tre Kongepokaler i squash. Men dagens prestasjon sto Rune Kvale for. I dag tidlig rullet han i mål etter 22 timer og 50 mil på sykkelsetet. Gratulerer!


TEAM GÅPING
Sandvika, 25.06.11, Nestformann
For første gang i Gåpings sykkelhistorie kjørte vi i dag som et lojalt team. Hver gang Ranvik ubevisst gikk i brudd, ble han kjeftet tilbake. Da PR-sjefen, fem mil før mål, lå og sprellet med kramper i veikanten tro Formann støttende til med krampereduserende tiltak. Ranvik punkterte og hjelperytterne slapp seg automatisk tilbake, mens kapteinene suste videre mot en av Haarbergs skreddersydde Gåping-drikkestasjoner. Takk også til Mariann, Guro og Linn som stilte som sjåfører. Heia TEAM Gåping :-)


GÅPING PÅ PALLEN
Sandvika, 18.06.11, Nestformann
Sammen med 2000 syklister stilte fem Gåpere til start i Farrisrunden i dag. Ranvik satt tett på tetgruppa halvveis, men fikk trøbbel med giret. Chris hadde håpet på en litt bedre tid, mens Henriksen vant en spennende finish mot Tollersrud. Undertegnende hadde maks klaff med alt og kjempet seg inn til en tredjeplass i aldersklassen. Ses på polet i morgen :-)DEN SISTE SNØFLEKKEN
Sandvika, 12.06.11, Nestformann
I dag prøvde vi oss som downhill-syklister i Kirkerudbakken. Formann var som vanlig den minst pinglete, men noen briefe-snutt på YouTube ble det ikke. PR-sjefen måtte ufrivillig av sykkelen både opp fra ASDØL-tjern og på snøflekken i Kirkerudbakken. - Nei, nå er det landevei som gjelder fremover, konkluderte velte-sjefen. Første anledning i morgen kl. 0900 fra polet.LANGEREN
Sandvika, 04.06.11, Nestformann
Med stekende sol og 25 grader gjorde det godt med en ekstra vannflaske i Vestmarkrittet i dag. Formann og Guro tok ansvar :-) Kim handlet instinktivt da han så en Gåper med kamera oppi bakken. Han tok i mot flaska på ett hjul! Gratulerer til alle 13 Gåpere som syklet i dag, og spesielt til Stian som deltok i sitt første ritt.KLARE FOR VESTMARKRITTET
Sandvika, 29.05.11, Nestformann
Neste helg sykler mange oss Vestmarkrittet. Dagens økt gikk med på å finne det raskeste sporet ned fra Engersetra. Tirsdag arrangerer Asker CK generalprøve fra Føyka kl. 18.KONGEN AV KJEKSTADMARKA
Sandvika, 22.05.11, Nestformann
I dag hadde Morten og Chris invitert til terrengøkt i Kjekstadmarka. Det ble tre morsomme, slitsomme og teknisk utfordrende timer. Chris på sin fulldempa Giant sykla dobbelt så fort som oss andre på skreddersydde Birken-sykler.10 AV 10
Sandvika, 16.05.11, Nestformann
Årets vårfest ble av det internasjonale slaget med Dansken2 og New Zealandern1. Med Andresen, Horni og Trenern på plass i Quizen var det ikke duket for overraskelser. Men Team Mariann gjorde alle forhåndstips til skamme. Gratulerer. Sandungen neste :-)RACER-LANGHOLZ
Sandvika, 05.05.11, Nestformann
På lånt racer sjokkerte Heine de fleste i kveld med tid ned på 25-tallet. Ultra-Chris lurte seg under 27 og perset med tre minutter! Og det var hyggelig med to nye ansikter i kveld :-)
Søndag kjører vi i marka.STRÅLENDE PUNKTUM
Sandvika, 02.05.11, Nestformann
J
ahr hadde forbredt seg godt før sesongens siste skitur. Han skulle gjenta suksessen fra fjorårets Skarverenn. Etter skøyting en drøy time i slush kom han inn til Gåpings DRIKKEstasjon. Han fikk valget mellom Jeger og sportsdrikk. Han tok til fornuften og vi hadde en lang og fantastisk dag langs Hallingskarvet. Dette bør oppleves :-)DANSKEN IMPONERTE
Sandvika, 28.04.11, Nestformann
Lennart var med et par turer på tampen av fjorårssesongen etter å ha lest om oss i VG. Den gang lurte han seg akkurat under 30 minutter opp til Sandungen. I dag kom han opp på 26 minutter. Hva han rangerer høyest av NM-gull i seiling eller å ha tatt skalpen til Flaa opp til Sandungen, får vi spørre om på neste tur :-) Godt gået, Lennart!PÅSKEREKORDER
Sandvika, 24.04.11, Nestformann
At Jahr skulle komme opp på ny pers til Tryvann hadde ingen trodd. Han har en mildt sagt rusten treningsperiode bak seg. Så dette lover godt i den årvise kampen mot Flaa :-) Undertegnende og Frode persa også i dag, mens Haarberg debuterte for sesongen.GÅPING-MODELLER
Sandvika, 13.04.11, Nestformann
Fujifilm lanserer friluftskameraet XP30 med innebygget GPS.  Gåping-øyeblikk fronter kampanjen. Mona og Lars smiler tappert etter Birkebeinergjørmerittet 2010.  Rutle gir gass på Ekebergsletta, mens Kim balanserer på Kronprinsens utsikt.  Annonsene kjøres i første omgang i Vagabond 11. mai og Digitalfoto 16. mai. Se annonsene her.
Og her kan du gjennoppleve intervjuene etter målgang på Lillehammer i fjor :-)LITT AV EN GJENG
Sandvika, 10.04.11, Nestformann
Ranvik var som vanlig først oppe og Kim er tilbake på sporet :-) Vi andre kjørte det remmer og tøyler holdt opp kneikene mot Oslos tak - med eller uten topplue. Håper flere av dere finner frem sykkelen til neste søndag.GRÅ SESONGSTART
Sandvika, 03.04.11, Nestformann
Dagens Tryvannsøkt ble av det tunge og grå slaget. Mens vi andre var rustne åpnet Frode rett bak fjorårets bestetid.  Imponerende! Etter en kald nedkjøring fra Tryvann gledet alle seg til en varm dusj og Flandern rundt fra sofakroken. Vi er i gang. Og det er godt.ER DU KLAR?
Sandvika, 27.03.11, Nestformann
For syvende året arrangerer Gåping IL sykkelturer fra polet på Kolsås hver torsdag og søndag. Vi oppfordrer alle nivåer til å delta. Øktene tilrettelegges både for 3.05 og 7.05-syklisten. Effektiv trening, vennskap og ut på tur er essensen. Følg med i kalenderen for tidspunkter og ruter. Ønsker du 2011-sykkeltøy må dette bestilles før 15. april. Velg Utstyr fra menyen.TRÅTT BLÅTT FOKK
Sandvika, 20.03.11, Nestformann
Sol fra skyfri himmel og vind som tok skikkelig tak i kroppen ventet de 12 Gåperne på Raudfjellet. Minusgrader hele veien og enkle smøreforhold gjorde dagen til en av de bedre i Birkebeinerhistorien.  Fire Gåpere gikk innenfor merkekravet, og Flaa nærmer seg :-) Neste år er det 75års-jubileum. En fin anledning for alle dere som har tenkt til å gå kun et Birkebeinerrenn i karrieren, Steinar!GIKK FOR GULL
Sandvika, 12.03.11, Nestformann
Tre blad Strømme la ingen ting i mellom under årets skifestival. Fullt trøkk fra første stavtak. Det ble nok en strålende dag og et flott arrangement på Løkebergjordet. Vi takker Morten, Per Christian, Kenneth, Nina og værgudene :-)SKIFESTIVAL 2011
Sandvika, 22.02.11, Nestformann
Klikk på bildet over for fjorårets bilder eller les årets invitasjon ved å klikke her.BEST NÅR DET IKKE GJELDER
Sandvika, 14.02.11, Nestformann
Formann gikk av parketten med en uavgjort og resten seire i kveld. Det er lenge siden sist. At vi samtidig la ned tabellen, tok han med knusende ro. – Best når det ikke gjelder, var den treffende kommentaren.GENERALPRØVE I VM-LØYPENE
Sandvika, 05.02.11, Nestformann
Seks fra Gåping IL stilte til start i årets Holmenkollen Skimarathon. Det var flotte og knallharde 56 kilometer gjennom Nordmarka fra Skansebakken til Holmenkollen. Dette er et perfekt skimål for 2012-sesongen for flere Gåpere enn Guro, Thingnes, Nestformann, Virik, Ole Thomas og Anne Marie.FOLKSOMT PÅ MIKKELSBONN
Sandvika, 27.01.11, Nestformann
Rekordmange stilte på dagens skiøkt fra Vestmarksetra. Ti Gåpere ble klokket inn til raske tider på Langåsen, men vi savnet Ranvik. Neste torsdag, Rune?VESTERGYLLEN PÅ BIRKEN-FØRE
Sandvika, 23.01.11, Nestformann
Uten SWIX eller andre smøreeksperter på start, var man overlatt til seg selv og 1500 andre mer eller mindre rådville amatører. Pluss 2 på start og -2 på Mikkelsbonn. Det var panikklignende tilstander. Etter Grønland sto Gåping-sekundantene (brødra).
– Nå var det faen meg på tide at du kom. Opp med farta!
Det ble en strevsom tur gjennom Vestmarka på et føre som vekslet fra blå ekstra rundt Svartvann til rødt klister i solsteika opp mot Vestlia. Da var det godt med oppmuntringen ved Grønland:-) Får ikke håpe sekundantene kjente igjen de andre syv Gåperne som startet. Gratulerer til Martin som ble beste fra Gåping på 2 timer og 26 minutter.VESTMARKA BY NIGHT
Sandvika, 20.01.11, Nestformann
Åtte stilte til måneskinnstur i Vestmarka i kveld. Trenern debuterte med hodelykt og var strålende fornøyd. At skiskoa hadde rusta fast i bindingene la ingen demper på opplevelsen.  Vi tok tidene opp til Langåsen.  Nye muligheter neste torsdag, Otto!
KRAFTSPURT
Sandvika, 17.01.11, Nestformann
Etter halvspilt kveld så det helsvart ut for CJ & co. Voldsom innsats og taktisk kløkt reddet kvelden. PR-sjefen har noe på gang, slik han alltid har på denne tiden av året. Blir spennende å se hvor langt det rekker dette året. I kneikene til Langåsen på torsdag er det nok ikke mange som følger han.HORNI OVERBEVISTE
Sandvika, 10.01.11, Nestformann
Mens brødra hadde en rusten start på 2011-sesongen, sprudlet Horni på andre banehalvdel. Han var offensiv og farlig hele kvelden. Med Andresen ute pga skade blir vårmesterskapet en åpen affære. Den 30. sesongen og 15. innebandyåret i rekken. Nytt av året er at vi legger bildene ut på Flickr. Klikk på bildet over.


2011-AMBISJONER
Sandvika, 08.01.11, Nestformann
I tillegg til alle kjente GÅPING-aktiviteter har vi i 2011 en satsning på Lillehammer – Oslo. Odd Eirik har fikset egen startpulje for team GÅPING, men det er kun 15 plasser igjen. Vi mikser TURBO og SERVO og kjører alle i en gruppe. Dvs at TURBO-gutta tar vind, mens SERVO-gjengen suser inn til en drømmetid. Meld dere på ved å klikke på bildet over.