2010 - TIDLIGERE GÅPING-ARTIKLER

2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005
 90 SEKUNDER 2010
Sandvika, 22.12.10, Nestformann
2010 har vært et morsomt GÅPING-år. Viktigst av alt er at GÅPING har fått mange nye venner som sikkert dukker opp på polet også i 2011. God jule- og nyttårsfeiring.HER KOMMER VINTERN
Sandvika, 21.11.10, Nestformann
Siste ukes snøfall skaper forventninger om nok en drømmevinter. I dag vassa vi i snø opp til Grønland. YR melder kaldt hele uka. Ergo får vi en knallstart på fellesøktene fra Vestmarksetra førstkommende torsdag kl. 18. Ta med blå ekstra og hodelykt.TIDENES KORTESTE
Sandvika, 08.11.10, Nestformann
Både TA og CJ har solid oppmøte i tidenes korteste sesong. Vi er allerede over halvveis i mesterskapet, og kampen om trofeer og hvit stol på julebordet kan avgjøres av oppmøte. I dag var serielederen litt rusten, men han henter seg nok inn de fire siste rundene. Og vårt gode gamle forum er lagt opp i menyen om Trenern eller andre skulle føle for å ytre seg.

GÅPING ØST
Oslo, 28.10.10, Dagfinn Bang-Johansen
Det rapporteres nå regelmessig om mer eller mindre hemmelige treningskvelder i Østmarka på onsdager kl17:00 på Skullerudstua. Det skal være slik at det møtes en gjeng med unge gamlinger som har begynt å bygge en solid grunnform inn mot den lange harde 2011-sesongen. Siden begynnelsen av september har ugjerningene funnet sted i svette trøyer. I oktober parkerte denne ufyselige gjengen pedaltråkkerne, for så å ta frem sure og illeluktende gjørmesko for løping. Disse turene skal være av en slik karakter at deltakerne blir målrettet tynt til sitt ytterste uavhengig av nivå. Det vil si at man  beiner til toppen av den sugende bakken på 665m uavhengig av tid. På sist trening ble den høylytte gjengen observert i en stafettlignende formasjoner… Endorfinene skal ha hatt fritt spillerom! Andre som ønsker noen dårlige kompiser å mosjonere med – bes møte opp!

ABSOLUTE FINAL CALL FOR LONDON
Sandvika, 17.10.10, Nestformann
Horni har vanligvis alt på stell. Fredag gikk det helt skeis.  Først bomma han på innsjekkingsskranken, men boardingkort kunne fikses ved Gaten. Den verdensvante Horni tok situasjonen med knusende ro, og gikk først mot Gaten da det blinket BOARDING på tavla. For å komme til London må man ha pass som ikke har gått ut på dato! De neste 20 minuttene løp Kenneth som en villmann rundt på Gardermoen. Til applaus fra 11 Gåpere og megetsigende hoderisting fra resten av flyet klarte han det på det berømte håret. Og vips så var 12 Gåpere på vei til en minnerik fotballhelg i London. 11 med rødt pass og en med gult nødpass. Tusen takk til Formann og Elisabeth for et knall opplegg. Dette var starten på nok en tradisjon.

ANDRESEN VINNER
Sandvika, 11.10.10, Nestformann
Høstens første innebandyøkt endte brutalt resultatmessig. 7-1-0 i tidens korteste sesong betyr at du enten er med eller så er du ute. Andresen dominerte på vinnerlaget og beviste at han er den mest komplette spilleren. På små Evje-flater får du gullinitialer av å bøtte inn mål i den ene enden og tette igjen i den andre. Trenern må trøste seg med regjerende seriemester på liten brun stol nederst ved pinnekjøttbordet hos Søiland i desember.
CJ fablet om å legge kølla på hylla. Det kan vi vanskelig forestille oss.


STERKT MERKE-LØP
Sandvika, 18.09.10, Nestformann
Flaa trosset en blytung løype, røykhoste og dårlig mage. Etter målpassering og syvende forsøk kunne han endelig feste sølvmerket på brystet. Anders kjempet seg også under merkekravet med noen små sekunder. Seks fra Gåping løp årets Birkebeinerløp.

BURUDVANN 2010
Sandvika, 13.09.10, Nestformann
Lørdag 25. september kan du oppleve en annen side av Gåping IL. Da møtes store og små til lek og moro ved Burudvann. Morten Henriksen er primus motor og sørger for kano, lavo og bål. Han er på plass fra kl. 10. De som skal overnatte kontakter Morten (nr. 11 på 100-lista) på forhånd. Hyggelig om dere stikker innom i løpet av dagen. Vel møtt!

TURBO OG SERVO

Sandvika, 05.09.10, Nestformann
På høstfesten fikk Kim pokalen som beviser at han er årets Gåper. Team Bakken tok en overbevisende seier i Quizen. Lindal var fullstendig overlegen i Kaste på stikka-konkurransen. PR-sjefen førte an i Glow-dansen, mens Flaa leste dikt. I tillegg ble ideen om å stille to landeveislag neste år lansert. Gåping TURBO og Gåping SERVO. Målet er å stille 15 på hvert lag som sykler Lillehammer – Oslo på henholdsvis 4:30 og 5:59.

MIN KAMP 3

Kolsås, 03.09.10, Eirik Flaa
Jeg åpnet øynene igjen. Det var nesten en lettelse å være tilbake i det mørke klasserommet. Men nå sèg virkeligheten innover meg. Jeg hadde gjort generaltabben. Jeg hadde pakket alt fra sykkelsko til tre par minusbriller fra Nille, men jeg hadde glemt det viktigste: Ørepropper! Les hele saken.

WORST CASE SCENARIO

Sandvika, 25.08.10, Nestformann
Alle var enige om at det ikke kunne bli verre enn 2009-Birken. Alle tok feil!
Mange satt seg rett på Bryte-bussen på Rena. Hytter ble åpnet i fjellet for å ta seg av iskalde syklister. Birken på sitt verste er ingen spøk. Gåping fikk alle hele ned fra fjellet. Mange var skuffet. MEN: Kim og Tom hadde tatt sine første Merker uten uhell. Undertegnende syklet inn som nr. tre i klassen og definerte Merkekravet, og gratulerer til Anders, Kari Anne og Mona som tok sine første Merker :-)


HVA FØLER DU NÅ?
Sandvika, 25.08.10, Nestformann
Tradisjonen tro er Gåping IL presseakkreditert på lørdag. Dvs. at det første du møter etter målpassering er NRK, et par lokalaviser og Gåping-pressen. Vi oppfordrer alle til å oppsøke Gåping-journalisten da det kommer til å bli vanskelig å holde styr på 72 gjørmete Gåpere. Målet er en kort kommentar fra alle. Til høyre ser dere noen av uttrykkene etter målpassering fra i fjor. Lykke til alle sammen.

VANT MJØLKERAMPA OPEN
Sandvika, 23.08.10, Nestformann
Med Dagfinn på laget har team GÅPING virkelig markert seg på resultatlistene. I tillegg til helgens triumf vant han de korte variantene av Raumerrittet og Kongerittet. Torsdag 18. august 2011 regner vi med han utfordrer Thingnes, vår andre jaktstartspesialist, i Gåping Grand Prix.


THINGNES VANT GGP
Sandvika, 19.08.10, Nestformann
Ole passerte de ti han hadde foran seg ut fra start, og holdt unna for de 32 som jaktet han. Slik vinner man Gåping Grand Prix. Henrik Austad tok spurtprisen på Vestmarksetra, mens Espen Schive ble dagens innhenter, og kjørte seg opp til tredje plass fra 24. startposisjon. Tider og video blir lagt ut i løpet av helgen. Søndag kjører vi Tryvann :-)


GÅPING GRAND PRIX
Sandvika, 16.08.10, Nestformann
Torsdag 19.08 arrangeres Gåping Grand Prix i vår treningsløype fra Bjørnegård til Sandungen. Alle Gåpings medlemmer og gode venner inviteres til å delta i jaktstarten. Gjør vi jobben med seedingen skal seks og tretimersbirkebeineren komme likt mot mål. Dette blir tidenes Gåping-spurt :-) Påmelding innen onsdag kl. 16.
Les mer om rittet ved å klikke på bildet. Se video til høyre for inspirasjon.


RASKE BØNDER I BYEN
Sandvika, 15.08.10, Nestformann
Gåping pleier å kjøre slalåm mellom sauer og kuer på søndagsturene. I dag hadde Dagfinn utfordret oss på bytur. Kuene var bytta ut med dype utringninger og six pack-mager. Ikke rart vi ble en fare for trafikken. Men etter en lekse fra Trenern kjørte vi styggfort opp Kongsveien og topper nå 26-lista for både menn og kvinner. Takk for en bra økt, Dagfinn, og gratulerer med topplasering i Kongerittet i går. Skandale at du ikke sykler Birken :-)


PARKERTE HELE GJENGEN
Sandvika, 12.08.10, Nestformann
På dagens Sandungenøkt parkerte Kim hele team GÅPING-toget. Av de 25 Kim slo i dag har minst to forhåpninger om å se 2-tallet på Lillehammer om 2 uker. Guro, Eirik og Willy imponerte stort i dag med klare bestenoteringer. Flere debutanter var også med på å løfte Gåping-konseptet nok et hakk i kveld.


OVER GRENSEN MED STIL
Sandvika, 08.08.10, Nestformann
Etter å ha lest i filler fredagens VG, gjorde Formann seg klar til Grenserittet sammen med syv Gåpere i Tanumstrand. Målet var å slå Heine og persen fra 2004. Han klarte begge, med henholdsvis knapp og god margin. Ranvik mistet gruppa til Dagfinn og undertegnende rett før mål pga uhell.  Odd-Eirik hadde syklet under tre timer uten det tradisjonelle kjedebruddet. Ellers stilte to debutanter blant de 15 som syklet for Gåping på lørdag.


EDVALD OG OSS
Sandvika, 01.08.10, Nestformann
I det fjerne skimter vi en svart og blå Team SKY-drakt. Det kan ikke være … Jo, det er det! Boasson Hagen nikker vennlig i det han passerer Gåping-toget. Vi nikker måpende tilbake.
Vi var ute i samme ærend. Sykle langt og lenge. Formann hadde lagt opp dagens økt. Det ble en flott og hard tur i Krokskogen og Nordmarka. Vel hjemme, etter vafler på både Damtjern og Kikut, viste sykkelcomputeren 8,5 mil, 6 timer og 1315 høydemeter.


FRONALDO
Sandvika, 02.08.10, Nestformann
Frode erstattet en ankelplaget Jahr på dagens fotballøkt. Han preget kvelden med hvite sko og akrobatiske tigersprang. På sidelinja avslørte Jahr at han sykler Grenserittet om han ikke får solgt billetten. Så ikke ring folkens. Han trenger en gjennomkjøring før Birken. Det holder med ett i-kjellern-intervju med NRK i året.

GIRO SARDINIA
Sandvika, 28.07.10, Nestformann
Hvert år rundt påsketider arrangeres Giro Sardinia. Her stiller alt fra etappevinnere i Tour de France til sekstimersbirkebeinere. Du er garantert fantastiske naturopplevelser, klatringer og utforkjøringer ala Tour de France, og en perfekt start på sykkelsesongen 2011. Gåping-vennene på The Lemon House Sardinia fikser alt det praktiske om Gåping stiller. Gjør vi?
Les mer her.


GIR ALT FOR Å SLÅ BROR
Sandvika, 15.07.10, Nestformann
Sesongens store målsetting for Eivind er å slå Steinars bestetid til Sandungen. Med god hjelp av Formann klarte han det nesten i mot/sidevinden i dag. Med seks ukers trening og en medvindstorsdag blir nok Eivind fjellgjeita i Hope-familien.

RIMELIG FANTASTISK
Sandvika, 27.06.10, Nestformann
Vi tror Gåping IL er først i verden med sykkel på Mørkganga. Formann mente overskriften måtte ha kun ett ord.  Forskjellen på denne turen og Geiranger er at det kun er 40 minutter hjem på sykkel. Klikk på Brasil-Munthe for bilder fra turen. Videoene ligger til høyre.

OPP OG NEDTURER I VESTMARKRITTET
Sandvika, 19.06.10, Nestformann
Heine forbedret tiden fra i fjor med nesten 30 minutter. På et mye tyngre føre. Imponerende! Ranvik kjørte knallsterkt i pulje 1 og ble nummer 11 i M30 - 39. Frode og undertegnende måtte bryte på Vestmarksetra pga tekniske problemer. I tillegg syklet Kim, Christian Lunde, Petter Dahlgren og rittdebutantene Tommy og Peder for Gåping i dag. Oppfordrer dere til å kommentere turen på Facebook-siden vår. Etter mine beregninger kan dere gange tiden i dag med 1,7 så får dere tiden i Birken. Du nærmer deg Merke, Heine :-)
Og tusen takk til Formann og Haarberg som langet XXL-flasker på Solli og Langåsen.


A PERFECT DAY

Sandvika, 06.06.10, Nestformann
I dag lot vi stoppeklokke være stoppeklokke, og kjørte de morsomste partiene i Vestmarka. Og når Formann og Henriksen til slutt tok føringen ble dette en tur NRK ville kalt: Der ingen skulle tru at nokon kunne sykle.

2 X FLAA-REKORD
Sandvika, 03.06.10, Nestformann
Eirik hadde invitert med far på dagens Sandungenøkt. I sterk motvind kjørte begge opp på ny pers. Eirik godt under Merkekravet og far rett bak målet på 40 minutter. Henriksen imponerte også alle, inkludert seg selv. 27:04 med sterk vestavind lukter Merke i Birken, Morten!

TRENERN MESTER

Sandvika, 31.05.10, Nestformann
Etter 128 kamper og 100% oppmøte kunne Trenern motta velfortjente gratulasjoner fra hovedutfordreren LEP.  Trenern har ikke akkurat prikka inn toppformen denne våren. Nå blir det spennende å se om dette motiverer til å tette luka opp til Formann på sykkelsetet.
Neste mandag starter vi med fotball på Rud kl. 20.


REKORDTEMPO

Sandvika, 30.05.10, Nestformann
Mange kjørte fort på dagens økt. Undertegnende, Guro, Peder, Tommy, Kim og Christian har aldri vært raskere oppe. Men det var Formann som imponerte flest og mest. På samme tid i fjor ble han klokket inn på 31:25. I dag rundet han toppen på 19:56!


KIM OG ESPEN PÅ KANTEN
Sandvika, 23.05.10, Nestformann
På kanten av Kronprinsens utsikt briljerte Kim og Espen med en kombinasjon av sykkelferdigheter og risikovillighet vi andre kan se langt etter.  Fotografen koste seg :-)
Med unntak av motvind hadde vi en drømmedag i Krokskogen.


FORNEBULØPET
Sandvika, 19.05.10, Nestformann
Kenneth og Eivind løp for Gåping IL i nyvinningen Fornebuløpet i kveld. Mens Eivind var fornøyd med ny milpers, var Kenneths korte kommentar som alltid: - Aldri mer!

ALLVÆRSGÅPERE
Sandvika, 16.05.10, Nestformann
Når jeg titta ut vinduet i dag tidlig var en ting helt sikkert. Kenneth kommer ikke.  Jeg var spent på om jeg måtte kjøre Den bergenske kongevei i ensom majestet. Men på polet møtte jeg syv Gåpere. Alle hadde riktignok håpet på en avlyst-SMS. Vi fikk en frisk og deilig femmilstur med marka for oss selv.

MEDALJE I HOLMENKOLLSTAFETTEN
Haslum, 10.05.10, Kenneth Horni
Gåping stilte med et sterkt lag i årets Holmenkollstafett. Mange sterke debutanter var med på å forbedre tiden fra i fjor med 2 minutter. Tiden 1.10.36 gav en 19. plass av 99 lag. Dette gav oss en lagpremie og medaljer til alle på laget. Vi må starte planlegging av klubbhus så vi kan bygge medaljeskap! Takk til alle sammen for strålende innsats. Neste år går vi for nye medaljer.

TRENERN I GULL
Sandvika, 03.05.10, Nestformann
Med 100% oppmøte og 112 spilte kamper er Trenerns tabelltopp like fortjent som det er overraskende. Men en innbitt LEP kommer til å gi Trenern konkurranse til målstreken.  Og med en kanonrunde sammen med LEP neste gang vil også TA være i posisjon til å sikre seg gullinitialer. Dette blir et race, og kanskje like spennene: Kommer det en kampanalyse fra Trenern på Facebook. Før sesongen ville dette gitt mye høyere odds enn mesterskapstittel.

FEST OG REKORDER
Sandvika, 02.05.10, Nestformann
I går var vi samlet til vårfest der team Formann knuste alle regjerende Quiz-mastere. Gårsdagen preget gjengen før start i dag, men på toppen ble mange klokket og filmet inn til årsbeste. Ikke overraskende for en klubb som har fest i logoen på klubbdrakta :-)

CLOSE RACE
Sandvika, 29.04.10, Nestformann
Jon Erling og Kenneth er Gåpings Cavendish og Hushovd. Jon Erling har overtaket med seier i 3 av 4 spurtdueller. Mange kjørte opp på sterke tider i kveld.

SKARVERENNET
Sandvika, 26.04.10, Nestformann
Mens Dagfinn, Ole Thomas, Eirik og Christian var i mål rett bak Northug, brukte vi andre dagen langs Hallingskarvet. Vi ble klokka inn på 8 timer og 27 minutter. Formann vant spurten. Skarverennet i solskinn må inn på gjøre-før-man-dør-lista. Hvorfor ikke 2011 :-)

STERK SESONGÅPNING
Sandvika, 18.04.10, Nestformann
Odd-Eirik veier to lette Gåpere. Da er det imponerende å klatre opp til Tryvann på under 23 minutter. Ny pers til Tryvann medio april lover godt. Og vi minner om Mjølkerampa Open i august.

OPPTUR FOR HORNI
Sandvika, 15.04.10, Nestformann
Kenneth (KH) har ledet innebandymesterskapet soleklart hele sesongen. Sist mandag måtte han kaste inn håndkle pga. av skade i den ene armen. Men det hindrer ikke sterke tider på sykkel til Tryvann og Sandungen. Redaksjonen tror både Kenneth og Heine har svært gode sjanser på Merke i 2010.

HOPE HISTORISK
Sandvika, 12.04.10, Nestformann
Trenern er en spiller for de store anledninger. I kveld skrev han seg inn i historiebøkene med første scoring på splitter nye Evje skole. Etter dette overlot han det uvante underlaget til motstanderen med en pigg og presis storebror Hansen i spissen.

DRØMMESTART
Sandvika, 11.04.10, Nestformann
Årets første fellestur ble kjørt under drømmeforhold opp til Tryvann. Mange imponerte så tidlig på året. Formann og PR-sjefen har gjort store fremskritt siden i fjor. De har aldri vært raskere oppe, uansett tid på året. Den årlige FLAA vs. JAHR-duellen skal bli spennende å følge fremover. Torsdag kjører vi Sandungen før det blir nye muligheter til Tryvann neste søndag. Tidene finner dere fra hovedmenyen over.

MOTBAKKEØKTENE
Sandvika, 05.04.10, Nestformann
Grafene er en sammenligning mellom treningsturene våre og første mellomtid i Birken! Ved å klikke på bildet ser du fakta om turene og når du må være oppe for å være en Merkekandidat. Det er mange variabler som spiller inn på Merketiden 28. august, men tidene gir en god pekepinn på potensiale.

NYE MULIGHETER
Sandvika, 04.04.10, Nestformann
Skuffelsene fra 2009-Birken er glemt. Snøen smelter. Spinningsaler farvell. 100 i 2010-lista er nesten full. Smør kjedet, pump dekket og børst støv av høstens ambisjoner. Søndag 12.4 er det klart for første økt til Tryvann!

TØFF SOLSKINNSTUR

Sandvika, 21.03.10, Nestformann
Birkebeinerrennet 2010 ble en flott dag med isete trikkeskinner for de som startet først, og påskeføre i greie spor for resten. Thingnes, Ole Thomas og undertegnende var fornøyde med å ha nådd målet. Guro måtte bryte pga av strekkskade hun pådro seg siste trening før Birken. Bente, Rita og Flaa hadde en tung dag i fjellet. Berg og Henriksen ble møtt med røde roser på oppløpet. Jahr nådde også målene sine, men det kostet!

DRAMATISK FINISH

Sandvika, 20.03.10, Nestformann
Umiddelbart etter målpassering i sin debut i Birkebeinerrennet kollapset PR-sjefen. Røde kors og pressen (Gåping og NRK) strømmet til.  Diagnosen var heldigvis ikke noe verre enn en real tur ned i kjelleren. I morgen ser du kjeller-intervjuet på NRK.

LØNN FOR SLITET?

Sandvika, 17.03.10, Nestformann
Lørdag kl. åtte går startskuddet i Birkebeinerrennet. Gåping stiller tosifra antall deltakere. Værmeldingene tyder på utfordrende smøreforhold, men det kan også bli et superraskt klisterføre. Vi får håpe at all kvalitetstiden vi har brukt på drømmeforhold i Vestmarka betaler seg på lørdag. Lykke til Anette, Bente, Rita, Ole Thomas, Per, Eirik, Thomas, Henriksen og Thingnes.  En spesiell lykkeønskning til debutanten Jahr som er syk og Guro som sliter med en strekk.  Og neste år debuterer vel også Horni som imponerte stort på gårsdagens økt.


ANDRESEN I FLYTSONEN
Sandvika, 15.03.10, Nestformann
I garderoben før kveldens økt fortalte Andresen om en fantastisk langhelg på Svalbard. I stua et par timer senere fortalte han sikkert kona om en minst like fantastisk innebandyøkt.

GA ALT I GÅPING SKIFESTIVAL
Sandvika, 14.03.10, Nestformann
Ved siden av teknisk delegert, Kenneth Horni, var nok Stian den som hadde gledet seg aller mest til Gåping Skifestival. Hans energiske diagonalgang imponerte selveste Trenern. Og han vet å skille Gåping-klinten fra Gåping-hveten. Tusen takk til alle som stilte opp og gjorde dette til en stor og minnerik Gåping-dag, og en spesiell takk til Nina, Kenneth, Morten og Per Christian som i dag startet noe som kommer til å bli en ny Gåping-tradisjon.


TOK EN BRINK
Sandvika, 08.03.10, Nestformann
Formspilleren CJ så ut til å få en poengfattig økt i kveld. Alle hans medspillere var svimle etter karuselløkta mandag for en uke siden. Men inspirert av Kvinnedagen og en alltid hardtarbeidene Jahr tok SH, LL og TK en Brink i kveld. Vi reiste kjerringa!

5 GANGER 20 I STIL
Sandvika, 01.03.10, Nestformann
Følelsen i kroppen etter dagens innebandyøkt var som etter åtte runder med SpinSpider på Tusenfryd. TAHH, CJ og MH sørget for vedlikeholdet av karusellen, mens karusellførerne LEP og KEG storkoste seg bak spakene. Svimle TK, SH, LL og TA klamra seg fast etter fattig evne.

GÅPING skifestival
Sandvika, 18.02.10, Nestformann
Søndag 14. mars arrangerer vi Gåping skifestival for første gang. Det blir lek og moro for hele familien med tilpassede øvelser for små, mellomstore og store. Mer informasjon kommer fra teknisk delegert i nær fremtid. Sett av datoen.


LINDAL I OL-FORM
Sandvika, 15.02.10, Nestformann
Etter en rusten start på dagens økt spilte Lindal seg stort opp. Sammen med et sterkt lag dominerte han etter hvert alle spillets faser. KH holder stand i gull, men skal holde et høyt nivå fremover for å holde unna for LEP som også virker sugen på ny gull-trøye.

Jahr i farta
STATUS QUO
Sandvika, 08.02.10, Nestformann
Etter dagens lagtrekning lå det an til storeslem på KH & co. Men motstanderen anført av en oppmuntrende Trener, en Formann tilbake i slag og en hardtarbeidende PR-sjef satt en stopper for kalassifre.  Det ble få endringer på tabellen, men Horni som snart er i gang med to innebandyøkter i uka (!) holder stø kurs mot sitt andre mesterskap.

Jahr i farta
TIDENES PRESTASJON?
Sandvika, 01.02.10, Nestformann
6-1-1 er ikke et unikt resultat på mandagskveldene. Men dagens prestasjon av LEP er av den sjeldne sorten. Aldri før har vi sett så presise pasninger kombinert med enorm innsats OG effektive avslutninger. Det er 728 mandager siden første pasning på Levre!
Jahr i farta
VESTERGYLLEN 2010
Sandvika, 31.01.10, Nestformann
I dag stilte syv Gåpere på startstreken i Vestergyllen. Det var en fantastisk tur gjennom Vestmarka på et kaldt og trått føre. Alle var langt nede i kjellern opp de siste kneikene til Vestlia. Gratulerer til Rune Virik som var nærmest Jens Arne Svartedal.
Jahr i farta
KJØR DEBATT
Sandvika, 25.01.10, Nestformann
Søiland: - Hei gutter! Det blir moro å være med igjen :-)
Gutter: - Bla bla 3 lag bla bla 2 innbyttere bla bla …
Søiland: - Skal vi ikke begynne snart? Det har gått 30 minutter!
Gutter: - Bla bla 1 lag bla 7 innbyttere bla bla seeding bla bla …
Søiland: (Hmm … Vi skal visst ikke det. Lurer på hvorfor jeg ikke har vært med i det siste.)

Jahr i farta
MELLOMFORNØYDE SERIELEDERE
Sandvika, 18.01.10, Nestformann
Formann og Trenern så for seg storeslem og et rykk på tabellen i kveld. De gikk til topps etter en solid innspurt, men forspranget ble på langt nær hva de hadde drømt om etter utklassing i første match. Trenern er tilbake i gull etter mange magre år. Det er klart for mange inhabile seedingsdiskusjoner om han holder koken fremover.
Jahr i farta
SØRSETRA OFF PISTE
Sandvika, 17.01.10, Nestformann
I dag ble det tradisjonsrike off piste-rennet Sørsetra ned arrangert. En godt trent Jahr kom fint ut fra start, men fikk balanseproblemer over kulen. Guro lå lenge bra an, men prøvde seg på et hopp rett før mål. Dermed var det duket for en overraskende vinner. I fjor tok Formann en ufortjent andreplass etter ufint spill. Se bildene her.

LINDAL IMPONERTE
Sandvika, 11.01.10, Nestformann
Tradisjonen tro åpnet Lindal vårmesterskapet sterkt. Sammen med Horni gikk han ned i kjelleren de siste tre kampene og snudde kvelden. Lindal skal slippe å få et favorittstempel etter én runde, men kveldens innsats fortjener et lite unntak fra alfabetregelen.

ALDRI VÆRT BEDRE
Sandvika, 10.01.10, Nestformann
I morgen starter kampen om det 13. mesterskapet i Gåping Championship. CJ har aldri vært i bedre form på denne tiden av året. Siste helgen før det braker løs har han naturligvis tilbrakt i høyden. Vil det holde i kampen mot LEP og TAHH. Eller blir det en outsider nok en gang?

KALDT SOM FAEN
Sandvika, 05.01.10, Nestformann
Når målet er å gå over Grønland må du regne med å få roser i kinna.
På Vestmarksetra spratt Jahr ut av bilen. 21 kuldegrader, Kvale. Skitur nå kan du bare glemme. Flaa hadde kledd på seg dobbelt av alt. Inkludert to luer. Formann kom i sportsbil med vinduene nede for å få plass til skia. Halvannen time senere hadde vi gått Grønland på tvers i bitende kulde. Uten assistanse.


RYKKINN GOURMET CLUB
Sandvika, 30.12.09, Nestformann
Gåpings 100 i 2010-mål har utløst interesse fra flere miljøer. Et av disse er Rykkinn Gourmet Club (RGC). Pettersen, Bostad, Dahlgren og flere av RGC-gjengen blir med på 100-initiativet neste år. RGC teller elleve medlemmer og hovdemålsetting er å ha det moro. Moro vil si gutta på tur en gang i året (Chamonix i 2008), og gourmetmiddag annenhver måned.
Tipper flere av disse gamle BVIF-heltene gjør godt fra seg i Birken i august.


KLART FOR 2010
Sandvika, 29.12.09, Nestformann
Vi har lagt bak oss et innholdsrikt 2009 for Gåping IL. Nå gleder vi oss til 2010 med perfekte skispor i marka, mange på 100 i 2010-lista, blanke ark i innebandymesterskapet og ellers mange spennende aktiviteter i vente. Vil noen kunne utfordre Lindal i Kubbe, klarer Henriksen å bli på Quiz-tronen, lukker Jahrs treningsiver gapet opp til Flaa og skal det endelig lykkes for Kvale jr, Hope og Horni i kampen for Merke i august? 2010 will show.