2007 - TIDLIGERE GÅPING-ARTIKLER

2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005
 

Drømmeforhold
Asker, 25.12.07, Nestformann
Overskriften var tenkt ut før dagens snøfall. Så alle dere som lurer på om det er verdt å ta turen opp til Tverrelva: Slutt å lur. Det er trikkeskinner fra By og opp til Kampvaddammen.


40års-rushet i gang
Asker, 18.12.07, Nestformann
Oppmann er tirsdag førstemann ut i et kobbel med Gåpere som runder 40 det kommende året. Tør vi foreslå et gigantisk 40års-kalas i stedet for å spre det utover alle helgene fra mai til august. Det blikke Merke av slik maraton-festing. Ha en fin dag, Trond!


SERIEMESTER x 4
Asker, 10.12.07, Nestformann
For fjerde gang skal Gåping-pokalen stå på en Asker-hylle. Høstsesongen har vært preget av svært ujevne resultater. Regner med lagdelingssystemet blir gjenstand for diskusjon på lørdag. Vekttabellen er oppdatert. Det er lite lystig lesning for alle unntatt Oppmann og Økonomisjefen.Tabellen lyver

Haslum, 03.12.07, Materialforvalteren
I følge tabellen så er oppmannen nederst, men kveldens solide innsats viser at han ikke fortjener å være der. I dag var han best på et middelmådig lag, tross dårlig grunntrening og langt fravær. Med loddtrekning blir differansene store mellom topp og bunn. Treneren har gitt signaler om at han vil på banen igjen. Det blir nok heftige diskusjoner på julebordet. Trenern samler ikke på femte og sjetteplasser!! Nestformann må nok leie inn en gårdsarbeider til å pusse pokalene. Det ser ut som om enda en er på plass i samlingen.


Kan det bli bedre
Kolsås, 26.11.07, Formann
Man kunne løpe, redde, drible og score med blodsmak i munnen, men hver gang det ble telt opp mål etter 5 min hadde man et mål for lite. SH, LL og TK var nesten umulige i kveld. De gamle gubbene skjerpet seg med høstens seriemester på laget. PP lot nok være å dominere denne kvelden da han syntes det ble for mye oppmerksomhet i uken som har gått. Når ett lag herjer og et lag ender på nesten 60%, må nok det siste laget gå hjem å tenke: Neste gang … (4% er tidenes svakeste kveld, red anm.)


PP dominerte
Asker, 19.11.07, Nestformann
PP var god på et godt lag i dag. Han scoret og redda sikkert 40 skudd fra en vaksinert Materialforvalter. Andresen fortsetter den gode trenden og lukter på pallen. Trenern er inne i sin svakeste periode siden høsten 2005. Han får trøste seg med at han er bedre i innebandy enn i poker.Forvandlingen
Asker, 12.11.07, Nestformann
Siden mesterskapet er så godt som avgjort, brukes ukas sak til en aldri så liten konkurranse. En av Gåperne har gått fra udefinert til svært definert benmuskulatur. Hvem er avbildet? Svar legges inn på forumet.


Horni gjør ting han kan
Asker, 05.11.07, Nestformann
Pirke inn mål fra 70 cm er Hornis styrke. I dag fant han seg godt til rette i spissrollen og viste glimt av mestertaktene fra Høsten 2006 da han vant hele greia. Dette var en viktig opptur for Horni etter en begredelig innsats under bordtennismesterskapet. Andresen var også giftig foran mål i kveld.


OVERRASKELSEN
Asker, 03.11.07, Nestformann
At Dag Egil skulle ta seg helt frem til finalen under Gåpingmesterskapet i bordtennis var et sjokk for alle. Henriksen ble derimot for tøff i den tette finalen 26 kilometer fra Kongsberg. Etter at vi passerte Kongsbergskiltet i dag ble det også klart at Strømme, Lindal og Hansen ble vinnere av Quizen. Og Formann må gjøre seg klar for Besserud-etappen under neste års Holmenkollstaffett.BETINGELSEN
Asker, 30.10.07, Nestformann
At vi nå har fått med Ole på turen over fjellet fra Rena til Lillehammer oppleves som en stor seier for Formannskapet. Klarinettisten fra Rud har vært tydelig på at en av betingelsene er at Gåping IL sørger for et opplegg under Skarverennet i april neste år. Vi skal ikke skuffe deg, Ole! Så nå vet dere hva dere skal 19. april 2008, folkens. Skitur i fantastiske omgivelser.


Skandahleaften
Asker, 29.10.07, Nestformann
Aldri før har noen gått hjem med en lavere vinnerprosent. Åtte prosent. LD, PP og THH satset på en brasiliansk strategi krydret med svært laber arbeidsinnsats. Det gikk skeis. Spolerte Dahl, en av forhåndsfavorittene, sine vinnermuligheter allerede i kveld. Jahr og Henriksen rykker opp som outsidere i forhold til mesterskapet.


Til topps med tysk strategi
Asker, 22.10.07, Nestformann
Undertegnende har så langt vært en skygge av seg selv, men i Henriksens fravær var han i dag tilbake i sjefsrollen på midten. Godt hjulpet av arbeidshesten Jahr, og Søiland som hadde stengt butikken, er Nestformann tilbake der han hører hjemme. Det var ikke pent å se på, men det var effektivt. Og på julebordet er det kun tabellen som teller.


Lindal i godt gammelt driv
Asker, 15.10.07, Nestformann
Etter et litt rustent comeback forrige mandag var Lindal for alvor tilbake i dag. Han var en viktig bidragsyter i forhold til å løfte Dahl til tabelltoppen. Når han kriga inn seiersmålet i kamp med Formann i en av de siste kampene var overskriften i boks. Tabellen oppdateres i morgen.


Mange om beinet
Asker, 08.10.07, Nestformann
I dag var vi alle-mann-alle. Denne sesongen kommer til å bli en thriller. Vi har aldri vært så mange på høyt (relativt sett) nivå som nå. De fleste kan stikke av med mesterskapet høsten 07. Thomas har skjønt opplegget og kommer til å bli en seriøs utfordrer til mesterskapet. I dag var det mestertakter over spillet hans. Tabellen opdateres i morgen.


Trondheim - Oslo!
Asker, 28.09.07, Nestformann
Formann, Rye-Olsen og undertegnende hadde en flott høsttur langs landeveien i dag. Truls har som vanlig prikka inn toppformen i oktober. Gåping IL har som ambisjon å stille et 20-mannskjede som kjører Trondheim - Oslo neste år. Da nytter det ikke med vinterdvale. Har du racer og 3:45-ambinsjoner i Birken neste år er du en potensiell T/O-rytter. Vi skal ikke bare fullføre. Et gjennomført opplegg og sterke syklister gjør at Gåping-toget kommer til å kjøre raskt over Dovre inn mot Oslo.


Flatterende
Asker, 17.09.07, Nestformann
Sesongens første innebandyrunde er historie. Trenern & co. fikk en kanonstart på sesongen til tross for en svak dag på Evje-parketten. Henriksen var i kanonform og Thomas kan bli å regne med bare han lærer seg at vi ikke spiller med regler. Det er godt å være i gang!


Henriksen hedret
Asker, 10.09.07, Nestformann
Birkebeinerbanketten ble et verdig punktum for sykkelsesongen 2007. Thomas tok en knusende seier i Quizen, men det var Henriksen som stakk av med den viktigste pokalen. Formann vektla at målretta og systematisk trening gjennom hele året resulterte i Merke på tredje forsøk. Når Morten også har vært et fast innslag på søndagsturene var det ingen tvil om hvor pokalen hører hjemme det neste året. Gratulerer, Morten!Thomas signerte
Asker, 06.09.07, Nestformann
Gåping IL har det siste halvåret skjønt at vi må fornye oss for å vare evig (som er det egentlige målet). Innebandy er kjernen i Gåping. Rakner mandagene på Evje skole, er Gåping-prosjektet alvorlig ute å kjøre. At Trenern nå har trosset regelverket i klubben for å sikre seg signaturen til Thomas må tilgis og berømmes. Redaksjonen anser det som en genistrek. Det forventes også at Andresen stiller på riktig banehalvdel i en eventuell match mot våre venner i Krisa.


7 sek. fra Merket
Asker, 25.08.07, Nestformann
Alle følte med Mona når det ble klart at hun var 7 sekunder bak merkekravet. Selv tok Mona det hele med et smil, og var fornøyd med en fin tur over fjellet. Geir var ikke mye dårligere. Han syklet i mål 37 sekunder bak den magiske Merke-grensen. Gratulerer til Ketil som ble bestemann i Gåping. Vi endte på 6 merker. Henriksen og Ranvik leverte varene og tok sine første merker. Neste år, Mona og Geir!


HUSK SOV-I-RO
Asker, 22.08.07, Nestformann
Det er tett mellom skumgummimadrassene, og du får garantert en snorker ved siden av deg. Det er kun en ting som er viktigere enn 7 merker på lørdag: At ingen skader seg. Det er ikke i nedoverbakkene du tar merke. Det er der du eventuelt kan miste det pga av uhell. Bruk hue! Og til debutantene: Dere kommer til å få en kanontur over fjellet på et raskt underlag. Dette kommer garantert til å gi mersmak. Lykke til!


Thingnes åpner for Birken
Asker, 20.08.07, Nestformann
Ole er Gåpings desidert beste keeper. Oppstemt etter et spektakulært tigersprang på dagens trening utelukket han heller ikke Birken neste år. Eneste forutsetning jeg fikk med meg var at det måtte lages et opplegg rundt Skarverennet neste år. Så derfor kjære Gåpere: Forbered dere på å bli utfordret på å gå den fantastiske turen fra Finse til Haugastøl neste år!


Vi tar 7 merker!
Asker, 17.08.07, Nestformann
Forhåndstipsene er klare. Vi har 10 potensielle merkekandidater. Syv innfrir. Klikk på bildet over for å se hva du kommer til å sykle på neste helg. Dersom det er noen som snakker med engler eller værguder i klubben så spør pent om oppholdsvær neste helg.


Hva er ditt Birk-tips?
Asker, 15.08.07, Nestformann
Tipsene over alle tips er å fjerne ventilhetta for å redusere vekten på farkosten som skal over fjellet. Oppfordrer alle til å legge igjen sine tips på forumet. Jeg samler opp alle de gode rådene og sender ut på e-post et par dager før avreise. Vil tippe Mona kommer til å gjøre oppmerksom på at man ikke er fremme på toppen av Rosinbakken!


SPD-Lavik
Asker, 12.08.07, Nestformann
Etter massivt press har Reidar investert i klikk-pedaler av typen SPD. Han var ikke nedpå mer enn tre ganger, og lurte fotografen hver gang. Han var ikke alene om å kantre i dag. I bakkene opp til Tryvann parkerte Ketil feltet, Haarberg og Munthe forbedret seg kraftig, 10mils-Ranvik, Olsen og Henriksen satte solide rekorder, Mona og Espen lurte seg under April-testen, mens undertegnende og Lavik (med tekniske problemer) har hatt bedre dager opp mot Tryvann. Hope kjørte i filler Kvikk Lunsj-sykkelen og måtte sykle hjem med en pedal. - Men jeg hadde hjulet til Haarberg når pedalen knakk, understreket Trenern. Bilder og tider er lagt ut.


Alt for fotografen
Asker, 11.08.07, Nestformann
Denne anonyme Gåping-syklisten med veldig store hjul ga alt for å sikre tidenes blinkskudd til Gåping-arkivet. Det skal nok mer til enn som så. Tidenes Gåping-bilde finner du ved å trykk her. Trykk på bildet for øvrige bilder fra fotosession på The Farm.


Rune - Rune: 2-2
Asker, 08.08.07, Nestformann
I dag kjørte vi fire harde motbakker i Vestmarka. Runene delte broderlig på seirene i den innbyrdes fighten dem i mellom. At Rune K. stakk av med de to siste etappene taler for at det blir to blad Kvale på Gåping-pallen også i år. Men det blir med minimal margin.


Tryvann neste søndag
Asker, 05.08.07, Nestformann
Med tre uker til start tester vi neste søndag hvordan formen er i forhold til klatreetappen 15. april. Maxim kommer sannsynligvis og gir oss noen næringstips. På dagens tur beviste Jahr og Kvale jr. at de blir å regne med bare de finner seg noen hurtiggående bakhjul.


Gjorde tipsene til skamme Asker, 04.08.07, Nestformann
Nesten alle knuste forhåndstipsene under Grenserittet i dag. Otto, Kenneth, Morten, Ketil, undertegnende og ikke minst Andreas syklet bedre enn ventet. Mona perset med 10 minutter, Stepehen bekreftet stigende form, mens Thomas og Odd-Eirik har hatt bedre dager i Gåping-drakta. Forhåndstipsene til Birken må revurderes kraftig. Mange er i nærheten av merkekravet. På en optimal dag henter vi hjem 10 merker. Stå på folkens!


Den lange veien tilbake
Asker, 29.07.07, Nestformann
Vi var mange rustne herrer på tur i Vestmarka i dag. Sommerferien hadde for de fleste blitt brukt til annet en intervalltrening. Kondisjon er ferskvare, så vi satser på at fire uker med bra trening skal gjøre underverker (Les: Hente hjem syv merker). Fotball kl 20 på Rud i morgen mandag.Olsens søte hevn?
Asker, 02.07.07, Nestformann
Olsen har den siste tiden oppleved mye ufordelaktig oppmerksomhet på sidene våre. Hets for å ha syklet med Rye fra Lillehammer og nå sist et skammelig Birktips på over fire timer. Fredag fikk han ansvar for å hente mitt og brors startnummer til Vestmarkrittet. Med sin særegne håndskrift merket han et nummer med Trond og det andre med Espen. Har alltid hatt taket på bror i sykkelløypa, men denne dagen slo han meg med 40 minutter. Har vanskelig for å tro at nummerforvekslingen var tilfeldig.Fantastisk debut
Asker, 01.07.07, Nestformann
Ketils første sykkelritt endte med 12. plass i klassen og bestemann i Gåping IL. Og vi stilte med toppa lag. Ranvik bekreftet også sterk form i gjørmehavet i Vestmarka. Formanns filming ligger nå på klippebordet.

Tøff generalprøve
Asker, 24.06.07, Nestformann
Vi er mange som skal sykle Vestmarkrittet neste helg. I dag var vi gjennom hele løypa. Kort fortalt gikk det slik: Hermansen og Geir ødela giret, Ketil punkterte, Thomas klarte å få fem hull på en punktering, undertegnende knakk en eike og Espen kjørte seg bort. Dette bare må bli bra på lørdag.
I morgen mandag er det fotball på Rud kl 20 for de som føler seg kallet.


Persa med 1t 40m
Asker, 23.06.07, Nestformann
Otto overrasket med sterke 5:34 på Lillehammer - Oslo i dag. Etter målgang var han klar på at han hadde 5:15 inne. Toget han kjørte i gikk for sakte og disse parkerte han i Frognerbakkene. Dette var en hyggelig opptur på en ekstremt våt dag. Vi skal som kjent ha 7 merker 25. august.


YESSSS!
Asker, 18.06.07, Nestformann
Undertegnende kunne i dag hente hjem innebandymesterskap nummer tre i rekken. Det var med knappest mulig margin. Hadde siste kamp endt uavgjort ville PR-sjefen blitt mester.Imponerende oppmøte
Asker, 17.06.07, Nestformann
Tidligere har det haglet inn med avmeldinger når det har vært mørke skyer i horisonten. I dag meldte folk seg på en time før start. Dagens tur gikk i Formanns løypenett i Vestmarka. Det var en frisk og morsom økt. Ketil kjørte som en Kamikaze-pilot ned skiløypa til Sandungen. Otto endte på tre SPD-fall med sin nye karbonsykkel.

Rekordras i Larvik
Asker, 16.06.07, Nestformann
Horni og Henriksen knuste fjorårstidene med hennholdsvis 20 og 25 minutter under Farrisrunden i dag. Det er mye! Kramper, punktering og fire fall hører også med til historien. Thomas hadde en solid debut på samme tid som Horni. Undertegende matchet fjorårstiden med forkjølelse og et 60-årslag i beina. Dette var en god dag rundt Farris.


Formsyklisten
Asker, 10.06.07, Nestformann
Etter å ha parkert feltet opp mot utsikten, la Ranvik seg på hjul med bilene ned mot Kolsås. Mens vi andre var preget av 30 grader og sol, var Rune sterk hele veien hjem. Blir spennende å følge utviklingen hans videre. Vi skal som kjent hente hjem 7 merker 25. august.
Bilder og tider er lagt ut.


VaskeHansen
Asker, 03.06.07, Nestformann
Så har det altså skjedd. Formann har avslutta en søndagstur med å vaske sykkelen. Ingen kom tørrskodd hjem fra dagens runde i Vestmarka. Flere av de oppmøtte hadde forventa at Trenern kom. Til tross for at treneraspirant nummer 3 så dagens lys i går. Oppmøtelista er lagt høyt!OFF ROAD
Asker, 27.05.07, Nestformann
Dagens tur gikk til Krokskogens høyeste punkt: Gyrihaugen (682 moh). Odd-Eirik var ikke den eneste som gikk over styret. Kjetil, Rune og Stephen ble også med i klubben. I dag skulle vi ikke kjøre på tid. Tror du vi klarte det. Not.
Bilder og tider er lagt ut. Fotball kl 20 i morgen.

840 av 880 kamper
Asker, 22.05.07, Nestformann
Tabell og oppmøteprosent har nå blitt ført i tre og et halvt år. Av 880 kamper har Treneren spilt 840. Med andre ord: Oppmøte på 105 av 110 Evje-mandager. Imponerende. Det er derimot lenge siden han kunne hente hjem et Gåping-mesterskap til premieskapet som fra før er fylt av Dana Cup og Honywell Cup-trofeer. Det kan bli tøft i år også ...


Sliter med utstyret
Asker, 20.05.07, Nestformann
Vi har vendt oss til hvite fotballsko, men Hornis hvite sykkeldekk fikk noen og enhver til å stusse for et par uker siden. Dekket tålte ikke grusveier og gikk i oppløsning. I dag ble det punktering på svarte dekk, men da gikk pumpa i oppløsning. Og dette er Materialforvalteren i klubben. Ikke la deg lure av Elisabeths tider. Hun var på søndagstur. Bokstavelig talt. I motsetning til alle oss andre.
Bilder og tider er lagt ut.

Tollersrud i siget
Asker, 15.05.07, Nestformann
Henriksens rapport går på at Ole, Stephen og Ranvik viser en voldsom formutvikling. Ole har lovet ny pers neste søndag. Av bildene ser jeg at Olsen er i kjelleren som alltid, at Hermansen holder Mona opp kneikene og at det er opptill flere utfordrere til tidtakerrollen. Nestformann lover et voldsomt comeback (ala Festgeneralens gjestevisitt på parketten) neste søndag.
Her ser dere endelig draktdesign. Ta kontakt om du skal ha mer.

Utilnærmelig
Asker, 07.05.07, Nestformann
Formann har så langt hatt en rusten vårsesong. I dag var han tilbake med et forsvarspill av god gammel klasse. Drillo ville nok gitt ham 90% av æren for at de unge fortsatt er best! Tabellen oppdateres i morgen.


Oppskriftsmessig
Asker, 06.05.07, Nestformann
Det var en åpenbaring for mange å oppleve Tverrelva uten makspuls. Fra Tverrelva og opp mot utsikten gikk klokka. Det var ingen store overraskelser og gjengen ble klokket inn i forventet rekkefølge. Tider og bilder er lagt ut.

Begivenhetsrik kick off
Asker, 29.04.07, Nestformann
Melkespannkasting, sykkelballansering, triksing og landbruksquiz måtte de 13 oppmøtte gjennom før vi endte på en fuktig bytur. I taxien på vei til vannhullet tikket det inn melding om at en ny Gåper hadde sett dagens lys. En røslig gutt på 55 cm og 4370 gram kunne en stolt far og bror rapportere om. Før dagens sykkeltur haglet avlysningene inn. Mange følte seg redusert pga av melkespannkastinga. Otto, Stephen, Rune og undertegnende hadde en fin tur i marka.


Søiland i slaget
Asker, 24.04.07, Nestformann
Gårsdagens innebandyrunde var preget av tidvis høyt tempo og ujevne kamper. Det er lenge siden Søiland har vært så presis og jobbet så hardt på Evje-parketten. Kommer han seg over sperregrensen neste gang melder han seg på i tetstriden. God gammel 2005-årgang med andre ord. Neste mandag spiller vi fotball på Rud kl 20. Alle er velkomne, Thingnes!


Der Biermeister
Asker, 21.04.07, Nestformann
Årets store ølsmakingsbegivenhet gikk av stabelen hos Formann. Testpanelet fikk ti ølsorter de skulle rangere fra 1 til 6. De visste ikke hvilken ølsort de drakk så i tillegg til å kåre den beste ølen fant vi også den beste øl-kjenneren blant oss. PR-sjefen traff på 7 av 10. Imponerende. Hansa Premium tok en knepen seier, mens Newcastle endte på en klar sisteplass. Resten av rangeringen ser du ved å trykke på bildet. Skål!


Ny tidtaker?
Asker, 15.04.07, Nestformann
Kjetil imponerte kraftig i bakkene opp til Tryvann i dag. Utstyret til venstre gjorde han ikke til forhåndsfavoritt på Bogstad. Den til tider hysteriske utstyrsdebatten fikk seg en kraftig demper med Kjetils 20:40 på konfirmasjonssykkelen. Alle forbedret tidene opp mot tårnet i dag, men jeg tror Ole, Odd-Eirik og undertegnende var lengst nede i kjellern.
Bilder og tider er lagt ut.

Raske debutanter
Asker, 08.04.07, Nestformann
Med dagens startliste var turarrangøren usikker på om Kolsås - Tryvannstårnet var i drøyeste laget. Men det ble fort klart at gutta har trent i vinter. Alle syklet Bogstad - Tryvann på pluss-minus halvtimen.
Otto, Ranvik og Hope (med piggdekk) var de som overrasket mest i stigningene. Dette lover godt.
Bilder og tider er lagt ut.
Vurderer du ny sykkel kan du få bruktsykler til en bra pris. Lagt ut noen linker på Forumet. Har du andre linker, legg de ut.


Samling på News
Asker, 04.04.07, Nestformann
Syv Gåpere overvar kampen mellom Manchester United og Roma på ærverdige News i kveld. Det var konsensus i forhold til at Reidar har pene legger og må skaffe seg klikk-pedaler. Henrik var mildt sagt rystet over at en horde Gåping-syklister hadde tenkt som han denne påskekvelden: Øl!


Topptur i Oslo
Asker, 01.04.07, Nestformann
Henriksen bet bra fra seg i bakkene opp mot Tryvannstårnet i dag. Et lite stykke bak kom Elisabeth og Horni. En snau halvtimes 5%-stigning merkes i beina så det var godt med en rast på Oslos tak.


Sykler Birken
Asker, 01.04.07, Nestformann
Mas mas mas over hele linja, har endelig gitt resultater. Både Thingnes og Lindal har bekreftet at de sykler Birken dersom Gåping IL skaffer billetter. Undertegnende kan forsikre om at det ikke skal stå på billettene. Relativt sikre kilder kan også opplyse om at Ole har kjøpt seg en lett carbon-sykkel som vil gjøre turen over fjellet til en lek.


Vårsleppet
Asker, 25.03.07, Nestformann
I likhet med veldig mange andre var vi tre Gåpere som fant frem sykkelen denne helga. I bakkene opp mot Tryvannstårnet fikk vi bekreftet at PT-grepet Jahr tok i høst har gitt resultater. Holder været seg starter vi med fellesturer fra neste søndag. Møt opp ved polet på Kolsås klokka 11.


Sjefsavgjørelsen
Asker, 22.03.07, Nestformann
Det skal mot til å nekte 13 000 birkebeinere å gå turen over fjellet fra Rena til Lillehammer. For Birkebeinerrennet er så mye mer enn disse 54 kilometerne.
Les hele saken.

Nesklanen i gang
Asker, 13.03.07, Andreas/Nestformann
Mens Henning sto og vinket farvel i eiendomsmeglerdressen suste Andreas og Robert ut på årets første on/offroad-tur. Skal mangel på grunnlag bli Hennings bane også i år? Andreas kunne rapportere om tørr asfalt med lite friksjon og gjørmeføre som resulterte i styrketråkk. Vi er i gang med å reise kjerringa fra i fjor, oppsummerer trebarnsfaren.


Opp og nedturen
Asker, 12.03.07, Nestformann
Mens Oppmann kjempa seg opp på midten av tabelen må en sengeliggende PR-sjef erkjenne at nedturen har startet. Trenern og co. jobba i senk en lite motivert motstander i dag.


De beste sist
Asker, 05.03.07, Nestformann
Dahl og Søiland har så langt vært best, men stiller for sjeldent på Evje til å innta tabelltoppen. Det nærmer seg med stormskritt for Dahl. Ellers var det PR-sjefens arbeidskapasitet det ble lagt mest merke til i dag.


Best i test
Asker, 26.02.07, Nestformann
Etter å ha knekt kølla under dagens runde måtte jeg låne fra diverse motspillere. Etter å spilt med fem køller er dommen klar. Henriksen sin Canadian-kølle får toppkarakter. Lett og med godt grep. Anbefales.


Løvlia-dødaren
Bærum, 24.02.07, PR-sjefen
Tre uker før ski-Birken bekreftes Nestformann i knallform. En PR-sjef stinn av trening, fikk tjue minutters forsprang fra By. Han ble tatt igjen halvveis med kommentaren ”venter på Løvlia”. Ikke nok med det, i de siste kneikene opp kjører Nestformannen ned igjen for å ”dra” PR-sjefen til toppen. Her lukter det merke, og eliteklassen i rittet er innen rekkevidde.

Inspirasjonskildene
Asker, 19.02.07, Nestformann
Hvem er det viktigst for deg å slå i Birkebeinerrittet? Horni og Hermansen er favorittene på dette spørsmålet. Horni pga. fjorårets overraskende sterke prestasjon, og Hermansen fordi vi har invitert med hele kompisgjengen hans. Redaksjonen er kjent med at Gåpere forestiller seg Hornis bakhjul for å komme igjennom de tyngste styrketråkkene.


Den første turen
Asker, 17.02.07, Nestformann
31. august 2003 gikk første felles sykkeløkt i Gåping-regi av stabelen. Vi tok sykkeltoget til Stryken og tråkket noen tunge mil gjennom Nordmarka og Krokskogen. Fra bildene er det tydelig at utstyrsparken er oppgradert. Og verdens minst effektive sykkel, Cola-sykkelen, er ikke brukt siden.


Vinterferie tabelltoppen
Asker, 16.02.07, Nestformann
Etter en rolig mandag på Evje sikret PR-sjefen tabelltoppen før vi går inn i vinterferien. Noen harde treningsuker har med andre ord gitt uttelling.
- Fortjent, uttaler PR-sjefen i en kort kommentar på vei til hytta.


07-planene klare
Asker, 01.02.07, Nestformann
24. mars skal vi for tredje år på rad knuse våre venner i 40årskrisa.
28. april samler vi 24 Gåping-syklister til Kick off før utesesongen starter.
1. september børster vi støv av den legendariske Valler-marsjen.
For å nevne noe. I terminlista til venstre finner du andre Gåping-aktiviteter i 2007.


Jobba i senk
Asker, 29.01.07, Nestformann
Henriksen & co. tok hjem seieren denne kvelden etter knallhard jobbing til siste slutt. Undertegnende & co. mistet fokus på arbeidsoppgavene og ble fullstendig overkjørt de siste tre kampene. Pinlig. La oss håpe Dahls overtråkk ikke ødelegger for det som ligger an til å bli en knallsesong.


Ute av bølgeDahlen?
Asker, 22.01.07, Nestformann
Lasse har alltid vært briljant uten å få særlig poengmessig utelling gjennom en lang sesong. Ser vi nå et skift? Etter tre runder er han utilnærmelig, også på tabellen! Lindal fortsetter storspillet, mens det var godt å se at PR-sjefen gjorde et kanoncomeback. Nå er vi i gang!


Mimreaften
Asker, 21.01.07, Nestformann
Årsmøte 2007 ble ikke preget av de heftige diskusjonene. Når Oppmann begynte å lese fra dagbøkene fra 80-tallet var harmonien fullkommen. På bildet er beviset på første Gåping-innebandy: Tirsdag 19. november 1996. Oppmann har skrevet dagbøker siden 1984. Og han skriver enda. Redaksjonen må vite å utnytte seg av disse skattene.


Ingen pusekatt
Asker, 15.01.07, Nestformann
Det er ikke bare LO-ledere det kan være tøft å bryne seg på. Trenern var frisk i duellene i dag. Dog uten den helt store uttellingen. Lindal gjør det som vanlig bra i sesongåpninga. Holder det denne gangen? Og hvor var bokselgeren. Jeg hadde med penger.


- Strålende om Evje
Asker, 09.01.07, Nestformann
PR-sjefen var ikke i tvil etter en rask gjennomlesning av boka om Evje skole: - Denne er obligatorisk for alle Gåpere og en soleklar sekser på terningen. Dommen kom etter at han fant et bilde av seg selv fra glansdagene tidlig på 80-tallet. Boka fås kjøpt på Evje skole.
For øvrig var det en jevn og tett serieåpning på 2007-sesongen.


Trebarnsfar sykler Birken
Asker, 05.01.07, Nestformann
Klokken 1915 i dag ble Andreas far. Petter og Nora fikk en bror. Og nye Fredrik fikk en mor. Gratulerer til hele gjengen på Neskollen.


Dykk i arkivet
Asker, 31.12.06, Nestformann
På årets siste dag gjør vi et dypdykk i The Farm Pictures-arkivet. Sannsynligheten for at du er med er stor. På bildet vises en tørst utgave av unge Willumsen. Han var vert for en flott tur til Saltstraumen og er ikke helt uaktuell som Gåpingsyklist 25. august 2007.