2005 - TIDLIGERE GÅPING-ARTIKLER

2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006 - 2005
Festgeneralen gift
Asker,31.12.05, Nestformann
Frisk tur i Vestmarka
20.07.05, Asker, Nestformann
Formann har ufrivillig gått ned fem kilo i sommer. Er det dette som er årsaken til dagens imponerende tempo? Første gang jeg har sett Horni slippe Formannshjulet i år. Hermansen viser også fortsatt stigende formkurve. Vi gleder oss også til å få et referat fra Henriksen som syklet Birkebeinerløypa på tirsdag. Fetter Rune Kvale har kjøpt billetten til Martin. Dette betyr enda tøffere kamp om å bli Gåpings beste. Bilder er lagt ut.

Formann har blitt onkel
Asker, 24.12.05, Nestformann
Rett før klokken 12 på juleaften sørget Anja for at Formann har blitt onkel til ei lita jente. I følge vår kilde står alt bra til med hele familien. Nå har vi to fremtidige Gåpere med fødselsdag på juleaften. Våre graulasjoner går til Anja, Oppmann, Bestefar og Onkel.
Finere rumpe med sykling
17.07.05, Asker, Nestformann
Denne sesongen har Andreas byttet ut golfing med sykling. Dette er kona glad for da han er på full fart tilbake i 501-buksene fra russetida. I dag var det tungt føre, motvind og følgelig dårlig med rekorder. Bakke tok klatretrøya på vei opp mot Kleivstua med god margin på undertegnende. Off road-Hansen, Andreas og Elisabeth kjørte også Vestmarka. Minner om Grenserittet 6. august. Formann og jeg er påmeldt. Morsomt om flere blir med på denne generalprøven. Bilder og tider er lagt ut.

Hva er høy kølle?
Asker, 19.12.05, Nestformann
Dette var dagens store diskusjonstema. Ja-til-høye-køller-fraksjonen vant sin eneste kamp etter mindre Viagrapreget kølleføring.
Foruten denne disputten var dagens runde preget av at den ikke var tellende. Lasse varslet at han ikke blir med neste sesong. Det syntes vi er synd, men vi håper han kommer på bedre tanker og henger seg på senere.
Send inn dine feriebilder
14.07.05, Asker, Nestformann
Formann og jeg hadde en dramatisk fottur i majestetiske omgivelser i Trollheimen. Turen fikk ikke forventet utfall, men den ga oss noen verdifulle erfaringer samt et par fete bilder. Oppfordrer deg til å sende inn dine feriebilder. Velg Kontakt oss fra menyen og legg ved dine bilder. Bildene legges ut på en samleside til alles fornøyelse. Sykkel på søndag.
Ofret alt for Formann!
Asker, 12.12.05, Nestformann
Også denne gangen ble mesterskapet avgjort i siste kamp. Dette var Formanns første tittel noensinne. Playstation regnes ikke. Storebror og co som sikret Formann tittelen jobbet som om det skulle gjelde livet i siste kamp. Hadde du jobba så hardt hele høsten ville du vært med i tetstriden, Morten. Kos deg med mesterskapet og en GT eller to i kveld, Truls.

Positiv formutvikling før ferien
03.07.05, Asker, Nestformann
Rekorder slås over en lav sko om dagen. Horni utfordret Jahr i dag, Morten stilte med ny sykkel, Knut fra Krisa hang seg på ved Bærums Verk, Odd-Eirik kjørte bil til By (påsto det skyldtes punktering, eller var det for å spare krefter?), Elisabeth ville til Vestmarka, det ble i stedet et rotterace ut kongeveien med Henriksen i front.
Husk fotball mandag klokken 20 på Rud. Bilder og tider er lagt ut.
Oppmann på formtoppen
Asker, 05.12.05, Nestformann
Tabellen er identisk som etter sist serierunde, men det er enda tettere. Fire spillere kan stikke av med mesterskapet når vi spiller siste offisielle runde neste mandag. Oppmann viser solid form om dagen, men har kommet for sent i gang til å blande seg inn helt der oppe. Neste mandag anbefales leggskinn, susp og andre skadeforebyggende produkter.

Punktering x 3
26.06.05, Asker, Nestformann
Per Christian, Jahr og undertegnende punkterte på dagens runde. Det ble nok en søndag med flere rekorder. Off Road-Hansen klarte også å overbevise fire til å bli med på en runde i Vestmarka i dag. Jeg vet de er dyktig slitne nå. Jeg var med sist. Men det kommer godt med 20. august. Bakke har fått oppdraget med å undersøke innkjøp av felles sykkeltøy.
Bilder og tider er lagt ut. Har også lagt ut bildene fra sommerfesten.
Jahr i skuddet!
Asker, 28.11.05, Nestformann
Noen ganger er det bildet som avgjør overskriften. Foruten Henriksen som var høyt og lavt, var det først og fremst en målkåt Søiland, en hardtarbeidende Nestformann og en robust Oppmann som satte standarden i kveld. Uoffisielle tabeller er lagt ut.

Walk the talk!
23.06.05, Asker, Nestformann
Eller på godt norsk: Gjør som du sier. Økonomisjefen purrer i disse dager opp medlemmene i forhold til det vi ble enige om på årsmøtet i februar. Dette burde være unødvendig all den tid samtlige punkter var enstemmige. Når det gjelder dresskode førstkommende fredag la formannskapet lista på sist årsmøte. Det betyr: Svartdressen må preppes og Gåpingskjorta vaskes.

10 000 treff før 2006
Asker, 25.11.05, Nestformann
Siden november 2004 har www.gaaping.no blitt truffet av 9329 sideoppslag. Med andre tall: 25 sideoppslag hver dag hvorav ca. 9 er unike IP-adresser. Med disse statistiske fakta bør muligheten for sponsing være aktuell. Bør det opprettes en sponsorsjef i Gåping IL?

Formann gjør tipsene til skamme
Asker, 21.11.05, Nestformann
I dag var det Horni og Jahr som kunne glemme den defensive jobben og kun konsentrere seg om å score. Det klarte de også til gangs. Formanns spisskompetanse på forsvarspill er i ferd med å avgjøre mesterskapet. På firerlaget var det kun Lindal som kunne gå hjem med hevet gode. Vi andre spilte rævainnebandy og bidro til at de som ikke var tilstede rykket oppover på formtabellen. Tabellene er oppdatert med poeng.

Per Christian er i flytsonen
20.06.05, Asker, Nestformann
I dag satte vi et verdig punktum for vårsesongen 05. Det var bånn gass til klokka peip for siste gang. Nestformann tok et oppskriftsmessig mesterskap, mens Per Christian har vært den store overraskelsen i år. Han har klatret på det som er av tabeller: Oppmøte, poeng og etter hvert også By-Tverrelva-tabellen. Er skalpen til Horni målet også 20. august?
Fredag førstkommende arrangerer vi sommerfest hos Jahr. Formann har nedlagt forbud mot å snakke sykkel. Vi prøver også å dra i gang fotball på mandagene kl 20 på Rud.  


Lindal fortsetter beskyldningene
Asker, 26.11.05, Nestformann
Lindal har ved gjentatte anledninger utrykt misstillit til redaksjonen. Ved å klikke på bildet skjønner du hva Lindal sikter til. Pravdanett. Etter dagens runde skal det mye til for at ikke en fra formannskapet stikker av med høstens seriemesterskap. Tabellene er oppdatert med poeng.
Rekorder og nytt utstyr
19.06.05, Asker, Nestformann
To hadde investert i ny sykkel mens formann hadde vaska sin. Det siste var liten vits da han dro oss med på et gjørmeritt gjennom Vestmarka. Alle satt rekorder inn til Tverrelva i dag. Gunstig vind og hardt underlag gjorde susen. Les også Hornis erfaringer fra lørdagens Farrisrunde.
Bilder og tider fra dagens blodslit er lagt ut.
Dobbelttriumf for Trenern
Asker, 07.11.05, Nestformann
Trenern lykkes både med eget spill samt å lukke gapet opp til serielederen. Formann og Festgeneralen fortsatte storspillet fra sist. Flankert av en fomlende forsvarspiller og en midtbanespiller langt under pari ble det en tøff kveld for Morten. Trøsten får være at han er nest beste på sykkelsetet blant innebandyspillerene og at  Lasse blir medspiller neste mandag. Innspillingen til TV-serien Gåping IL satt også sitt preg på åttende serierunde. Det var en interessant øvelse å se seg selv spille kommentert av tre motspillere som ikke tenkte på at en mikrofon sto på en halvmeter unna.

(T)raumerrittet 2005
12.06.05, Heggedal, Odd-Eirik Olsen
For å gjøre en lang historie kort: Jeg hadde solgt alt jeg har av sykkelutstyr og Birken-billetter hvis noen hadde spurt.
Les hele saken.

Det var en gang ...
Asker, 02.11.05, Nestformann
Det var borgerkrig i Norge rundt år 1200. Under hver sin høvding kjempet flokk mot flokk om herredømmet av landsdelene og riket. Birkebeinernes fører, kong Sverre hadde tilkjempet seg makten over det meste av landet da han døde i 1202. Men i Viken og over Opplandene var baglerne sterkest. Les historien bak Birkebeinerrennet ved å klikke på bildet.
Meld deg på rennet 18. mars. Du blir ikke alene. Gåping IL er allerede på startlistene. Effekten av gjennomført renn vil være V-rygg, Skippern-armer, godt grunnlag for ta fatt på sykkelsesongen og mange fine turer du aldri hadde tatt om du ikke hadde hatt dette målet. Gi gass!
Andreas Hanekamhaug går neppe rennet , men han er i full gang med oppkjøringen til rittet neste år. www.incycletour.com er tipset til Andreas.
Wet Wet Wet
12.06.05, Asker, Nestformann
Dagens tur ble en grisete opplevelse. Vi var samstemte i at det var ok å snu på Tverrelva. Det er begrenset hvor festlig det er å ligge på hjul når søle er underlaget. Ellers har Martin måtte trekke seg fra Birken pga av problemer med kneet. Regner med Lindal og Hope kommer til å krangle om billetten. Bilder fra turen er lagt ut.

Startnummer for første gang
11.06.05, Asker, Nestformann
Odd-Eirik debuterte i rittsammenheng i dag. 15 sekunder før startsignalet går av dulter han meg i siden. - Er du nervøs eller? - Ja! - Jeg også. Pang! Sykkeltur med startnummer gir en ekstra dimensjon. Noen timer senere var han rimlig tydelig på at Birk-billetten hadde vært til salgs flere ganger underveis. Startnummeret skulle ikke fjernes med det første, så dukker Odd-Eirik opp i morgen blir det ganske sikkert med 415 på styret.
Gokølleteorien
Asker, 31.10.05, Nestformann
Dagens økt ble totalt dominert av et lag bestående av komplementære ferdigheter. Laget hadde hele tiden fokus på arbeidsoppgaver og jobbet ukuelig for å gjøre hverandre gode. Er høstsesongen allerede avgjort? Tabellene er oppdatert. Gjelder ikke målforskjell og detaljer. Det kommer på onsdag. Denne gangen er det Henriksen som har inntatt først og sist-rollen. Det kom også frem at fire Gåpere vurdere Birkebeinerrennet.

Hope og Lindal vurderer Birken
06.06.05, Asker, Nestformann
Etter dagens trening kom det klart frem at Quiz-kameratene åpner for deltakelse 20. august. Når gutta bekrefter at de deltar skal klubben stå for anskaffelse av startnummer og overnatting. Dagens innebandy var preget av høyt tempo, en hardtarbeidende PR-sjef og relativt fair play.
Lørdag førstkommende sykler Odd-Eirik og undertegnende Raumerrittet. Kanskje det er flere som som vil teste formen til helgen?
Tror du Lars og/eller Steinar sykler Birken? Stem her.
Fotball på torsdager?
Asker, 26.10.05, Nestformann
Tidlig neste uke skal vi svare Bærum spkl. om vi ønsker å benytte Bærumshallen fra 22 til 23 på torsdager fra og med 3.11 til 27.4. Vi betaler 600,- pr. torsdag og forutsetter at vi er minimum 15 i stallen som betaler en fast sum. Dette betyr 25 torsdager ganger 600,- delt på 15 spillere som er lik: 1 000 pr. person. Blir vi flere blir det billigere. Meld din interesse her. Dette er ikke bindene. Når vi ser totalen tar vi kontakt med alle for å verifisere i forhold til beløp. Opplegget bygges over samme lest som innbandyen der oppdaterte tabeller er en selvfølge. Svarfrist 31.10.


Merkekandidat sykler for Gåping IL
05.06.05, Asker, Nestformann
I løpet av uka har Elisabeth blitt nummer 15 som sykler Birken for Gåping IL. Vi håper med dette å ha sikret oss en rytter som bringer nok et merke hjem til premieskapet vårt. Inspirert av dette og med luft i dekka forbedret Per Christian sin tid med over to-og-et-halvt minutt i dag. Odd-E var tilbake etter noen ukers fravær. Fortsatt like optimist inn i bakkene. Både han og Horni vil gi Jahr pes fremover. Ellers var det tungt føre i dag så det ligger an til nye rekorder neste uke. Bilder og tider er lagt ut.
Lindal først og sist
Asker, 25.10.05, Nestformann
Høstsesongens runde seks vil nok først og fremst huskes for en opphetet mål/ikkemål-diskusjon, heller enn tøyende voksne menn. Men de er jo en del av livet på Evje skole de og. En tent og konsentrert Festgeneral gjorde en solid figur i går og spiser seg sakte men sikkert innpå. Takket være den kontroversielle 3-3-kampen gikk Lars til topps i tippekonkurransen. Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Bilder er lagt ut.


Jevnt og litt for tøft
30.05.05, Asker, Nestformann
Det startet med et økseslag nederst i venstre hjørne. Undertegnende fulgte, frustrert over egne prestasjoner, opp med en ufin takling av ballkunstneren blandt oss. Dette resulterte igjen med at Formann hevnet min takling på sin storebror, som tilfeldigvis var blitt ballfører. Trond H var for øvrig god i dag. Honør til Lasse som beholdt roen oppi det hele. Det gikk ingen tenner i dag heller. Bank i bordet!
Jahr best i alt
Asker, 21.10.05, Per Edgar Kokkvold
Før første trening tippet alle hvordan man trodde tabellen ville se ut etter siste kamp før vi tar juleferie. Til venstre er det nå opprettet nok en konkurranse for å skape litt mer temperatur og engasjement i Gåping IL. Man får 100 poeng når man treffer med plassering, mens belønning er 50 poeng når man er en plassering fra. Og som dere ser topper PR-sjefen også denne tabellen. Er merke i Birkebeinerrennet neste? Merke i rittet 06 tas for gitt nå som du er i gang med spinning på Elixia i Sandvika.


Stilling utlyses
Asker, 18.10.05, Formannskapet
Trenerens innlegg på forumet vakte stor oppmerksomhet i dag.
Etter grundig behandling har formannskapet besluttet å utlyse stillingen som Trener i Gåping IL. Slik vi vurderte den oppståtte situasjonen var det fire veier ut av uføret:
1) Tie utspillet i hjel. Etter utsending av e-post til alle utgikk dette.
2) Oppfordre impliserte parter til å gjøre opp på kammerset
3) Trygle og be Treneren om å fortsette.
4) Ta Trenern på alvor å utlyse stillingen.
Vi forbeholder oss retten til å opprettholde dagens løsning dersom det ikke kommer inn kvalifiserte søkere. Gitt at det ikke blir en ny Trener er neste korsvei for behandling av Trenerspørsmålet årsmøte i 2006. Beslutning i saken gjøres innen klokken 20 mandag 24.10. Her kan du søke på stillingen. Tidsfrist er fredag kl. 16. Les også om sist Trenern truet med å trekke seg. Det er noen likhetstrekk. Tabellen er for øvrig oppdatert.

Horni er på gang
29.05,05, Asker, Nestformann
I dag var vi imponerende ti som syklet Kleivstuarunden, inkludert Per Christians bedre halvdel, Elisabeth. Bedre halvdel også sykkelmessig. Vi har forhåpninger om at hun blir den femtende som sykler for Gåping IL 20. august. Tidene fra By til Tverrelva ligger under linken Birkebeinerrittet.
God bedring til deg Henriksen. Du var savnet i dag. Se bilder fra turen her.


- Jeg skal bli far!
23.05.05, Asker, Nestformann
Slapp av muttern, det var Trond Hansen som avsluttet dagens trening med dette gledelige budskapet. Positivt svar på sitt frieri fikk han også! Aldri før har jeg sett Gåpere klemme på hverandre. Det var tydeligvis dette som skulle til. Lykke til med det forestående til Trond og Anja, og til A eller T. IT-sjefen har oppdatert sine sider med anbefalinger og linker slik at du kan sykle Birken mest mulig effektivt.
Gullkombinasjonen
Asker, 17.10.05, Nestformann
Sammen med en Horni på stabilt høyt nivå var Lasse og Morten en dødelig kombinasjon, som de også pleier å være. På tross av dette klarte de ikke forløse potensialet fullt ut. En slapp midtperiode ga tre unødvendige tap. Vi andre får takke og bukke. Etter kveldens runde ligger Jahr fortsatt på topp knepent foran Kvale og Horni. Tabellen oppdateres i morgen.


Slitne debutanter
22.05.05, Asker, Nestformann
Andreas, Per Christan og Morten debuterte på søndagstreninga i dag. Kan det ha noe med at Birkebeinermagasinet var til stede og tok bilder? Det finner vi ut av fremover. Vi var tolv(!) stykker i dag. Bakke lærte oss litt om kjede- og linjesykling, optimal tråkkfrekvens og hvordan man får til rundtråkket. Høydepunktet var utvilsomt at vi fikk blomster av Nora (Andreas sin datter) når vi kom i mål på Kolsås. Se bilder fra turen her.
17 påmeldte 3 debutanter
Asker, 06.10.05, Nestformann
Nå er det ikke mange dagene før påmelding til Birkebeinerrittet neste år åpner. I fjor var det 11 000 påmeldte og fulltegnet i løpet av tre dager. Det nytter med andre ord ikke å nøle. Gåping IL sender en felles påmelding så slipper du å sitte oppe natt til mandag 17.10 å melde deg på. Om Marius og Henning får følge av Hope og Lindal på debutantlista er fortsatt det store spenningsmomentet. Til dere som sitter å vurderer. Gjør som Bernander: Gi gass! Billetten får du solgt dersom grunnlaget skulle være syltynt august neste år, Steinar. Påmelding gjør du her, Lars.


Når må du være hvor
19.05.05, Asker, Nestformann
Under linker finner du et Excelark som regner ut hvilke mellomtider du må ha, gitt en sluttid. Mellomtidene kan klistres på sykkelen for å vite hvordan du ligger an underveis. Undertegnende og Formann prøvde dette uten hell i fjor. Det ble mer demotiverende enn noe annet da vi begge lå langt etter det vi hadde kalkulert med allerde på Skramstad. Så rådet må være å ha en realistisk og en ambisiøs tapebit på ramma. Ikke bare det siste.
PS! Syklet over en hare langs Kongeveien i dag. Den måtte bøte med livet. I Gåping-regi har jeg i tillegg en sau og en hoggorm på samvittigheten.
Rett skal være rett
Asker, 12.10.05, Nestformann
Det er godt å registrere at tabellen følges med argusøyne. Feilen er rettet. Pr-sjefen har uttrykt frustrasjon over ikke å ha bli omtalt i artikkelen etter sist runde. - At jeg er tippet på syvendeplass, men faktisk er serieleder burde kvalifisere til fete typer, i følge Jahr. Redaksjonen bruker denne anledningen til å gratulere med en overbevisende start. Vi registrerer også at 40årskrisa er på vei ut av dvale, og har startet oppkjøringen mot ny match mot Gåping IL. Dette ser vi frem til, og kanskje toppsaken hos krisa kan være et eksempel til etterfølgelse for noen av oss? Vi ønsker uansett lykke til opp Rosinbakken, Jan Steinar!


Formannskapet informerer
17.05.05(!), Asker, Nestformann
Fra og med torsdag 27.05 drar vi i gang fotball på Rud kl 20. Ingen Gestapo-regler ala innebandyen her så bare ta med skoa og kom, og vi utfordrer Knut "Pantani" Gulbrandsen til å børste støv av gammel spisskompetanse. Sommerfesten arrangeres fredag 24. juni. Alle som sykler med Gåping IL på låret 20.08 er velkomne. Lokasjon kommer festgeneralen tilbake til. Husk fotografering førstkommende søndag.

Gode gamle Horni
Asker, 10.10.05, Nestformann
Ikke hardtarbeidende, ikke briljant, men dødelig presis bidro materialforvaltern sterkt til en svært ujevn kveld på Evje skole. Syv seire og ett tap smakte nok godt etter en høst preget av svært varierende resultater. Var dette vendepunktet? En litt smågrinete Trener tok selvkritikk for lagdelinga. Dette var etter at han hadde skjelt ut medspillere, motspillere, tilsynsvakta og rektor. Bilder er lagt ut


Bakke imponerte
15.05.05, Asker, Nestformann
Med et svært tynt treningsgrunnlag angrep Bjørn bakkene på en overraskende aggressiv måte. Han ga uttrykk for at han er lei favorittstemplet. - Jeg blir unødig hausa opp, men jeg skal klare 3:30 dersom forberedelsene går som planlagt, sier Bjørn. Stiller neste søndag gjør han også. I tillegg til Bjørn debuterte også Trond H. i dag.
Se bilder fra turen her.

- Hva driver du med?
Asker, 03.10.05, Nestformann
Formannskapet tilbrakte lørdagskvelden på Grünerløkka sammen med jetzet-eliten. Midt under middagen begynte Thomas å helle vann i skoa til Formann. - Hva er det du driver med, utbrøt en fuktig Formann. TV2-kjendisen kunne ikke annet enn å beklage denne meget klossete oppførselen. Vi lot han slippe billig. Denne gangen.
Mandagen er ikke helt den samme uten innebandy. Gjesp ...


Tøff start for Lindal
Asker, 26.09.05, Nestformann
Lindal jobbet hardt i dag, men fikk dårlig betalt i poeng. Dette betyr at han tar høstferie i en vanskelig tabellsituasjon. Vi må tro han bruker pausen godt og kommer sterkt tilbake i oktober. Per Christian klatrer på tabellen takket være storspill i forsvar, mens Hope inntok tabelltoppen til tross for middelmådig innsats. Juleavslutning ble satt til fredag 16. desember.
Verdens beste!
12.05.05, Asker, Nestformann
Jeg vil tro materialforvalteren og jeg er skjønt enige om at illustrasjonen respresenterer "verdens beste". Materialforvalteren ble far til lillegutt, mens jeg fredag lanserte www.gaaping.no som verdens beste sportsnettsted på Dagbladets nettsider. Bildet viser lillegutt og responsen fra Dagbladets lesere på våre nettsider. Vi er nå også søkbare i Google.


Formann i særklasse
Asker, 19.09.05, Nestformann
Dagens innebandyrunde var fullstendig preget av en utilnærmelig og hardtarbeidende Formann. Vi som ligger i sompa får gå i oss selv å komme sterkere tilbake neste mandag. Gledelig å registrere at Horni har meldt seg på Birken neste år. Litt beskjeden målsetning? Bilder er lagt ut.
Skal tabellen sorteres etter V%?
09.05.05, Asker, Nestformann
Når katten er borte danser musene på bordet. I Trenerns fravær ble det tatt noen sjefsavgjørelser i dag. Dette kan vi ikke komme inn på da trenern sannsynligvis vil underkjenne dagens poengsanking. Undertegnende kom i dag, full av selvtillit, med forslag om at tabellen skal sorteres på vinnerprosent i stedet for poeng. Dette kan forsvares da oppmøteprosenten er såpass høy. Mitt argument er at dette sikrer motivasjon til siste slutt. Oppfordrer dere til å mene noe om dette på forumet. Vi beslutter neste innebandy.


Kneikagjengen
Asker, 18.09.05, Nestformann
Vi var fem som prøvde en ny rute i Krokskogen i dag. Hvor vi var hadde vi ikke kontroll på, men vi hadde ikke med kart og kompass. Med off road-Hansen som stifinner endte vi opp på Myrseter. Det ble en frisk høsttur. Stig Rune er kjendis i hjemtraktene etter å ha syklet Birken. Ønsker du å sykle for Gåping IL i neste års Brikebeinerritt melder du deg på her.

Takk Kleivstua!
08.05.05, Asker, Nestformann
Dagens tur ble en iskald opplevelse. Kort fortalt: Sommer på Kolsås, vinter på Kleivstua. Haggel, vind og kort sykkelshorts hører ikke sammen. Spør Odd-Eirik. Sølete og gjennomvåte ble vi invitert inn på Kleivstua. Gratis kaffe fikk vi óg. Etter at CJ hadde byttet slange (punkterte igjen) tok vi fatt på en kald tur tilbake. Kongeveien uten følelse i fingre eller føtter og kun forbrems anbefales ikke. Se bilder fra turen her.
- Hold høyre Rune!
Asker, 10.09.05, Nestformann
Ned mot Asker sentrum ropte jeg "Hold høyre" til en Giant-syklist. I det jeg passerer ser jeg at det er Rune Høydal. Det var en spesiell følelse. For uinnvidde er Rune tidenes norske terrengsyklist som har vunnet Birken et utall ganger. Han vant klassen sin i år på 2:49. Jeg skylder vel å gjøre oppmerksom på at han han hadde syklet feil etter å ha ledet Vestmarkrittet, og tok det siste partiet meget piano. Hyggelig fyr. Rittet ble også et verdig punktum på sykkelsessongen for Gåping IL. Og Henriksen klarte som tippet å tråkke seg inn til annenplass i klubben. Han røpet på søndagens gjennomkjøring at dette skulle han gi alt for. Grattis Morten.


- Send kjerringa!
02.05.05, Asker, Nestformann
Trenern forlangte overskrift i forhold til dårlig oppmøte denne mandagen. Han får det selvfølgelig som han vil. Kokkekurs, lett forkjølelse, møte i sameiet og foreldremøte var dagens fraværsårsaker. I sistnevnte tilfelle var Trenern krystallklar på at her måtte kjerringa kunne sendes.
Hva mener du er gyldig fraværsårsak? Bring dine meninger til torgs her.
Jevn serieåpning
Asker, 05.09.05, Nestformann
Det var lite som skilte etter de første åtte spilte kampene. Verdt å merke seg var at Lars scoret det første målet. Resultatene blir lagt ut i løpet av uka så du får kose deg med tabellen inntill da, Christian. Bilder er lagt ut.

Krevende Vestmarkritt
Asker, 04.09.05, Nestformann
Vi var fem som testet Vestmarkrittet i dag. Horni stilte med ny Hard Rocx-sykkel. Det var godt han hadde parkert hybriden for dette er en teknisk krevende løype. Og det var ikke bare Jahr som gikk på tryne. Henriksen var som vanlig sterk på trening. Det blir spennende å se om han får tatt ut potensialet neste lørdag. Da tror jeg det kun er en Gåper som slår han. Bilder og en videosnutt er lagt ut.
CJ gjør ting han ikke kan!
01.05.05, Asker, Nestformann
I dag var vi 6 birkere som syklet Kleivstuarunden. Morten og Truls dro i tillegg innom Vestmarka en tur. Totalt endte de på 6,5 mil. Christian punkterte og det ble et lærerikt uhell for PR-sjefen. Det gikk vel en god halvtime på å skifte slange. Det så ikke enkelt ut. Dette bør ikke ta mer enn 3 minutter når vi skriver 20 august. Øvelse gjør som kjent mester.

VM i lovnader på birkfest
Asker, 28.08.05, Nestformann
Dersom Horni sykler Trondheim-Oslo neste år har Lars lovet å sykle Birken, og Jahr klinte til med at da skulle han løpe fra Lillehammer til Oslo. Undertegnende garanterte Eva og Hege på banketten dersom Ole sykler over fjellet 26. august neste år. Hermansen fikset vandrepokal. Kriteriet for å vinne denne må diskuteres, men redaksjonen mener at riktig rytter fikk med seg denne hjem i år. Takker for at klubben tar ansvar for at Nestformann får litt kulturelt påfyll. Det trengs. Bilder er lagt ut.
Glem truse på søndag


Knusende dom over ny vri
26.04.05, Asker, Nestformann
Denne mandagen stilte Trenern opp med et krus med lapper i. Lagene skulle trekkes. Aldri før har lagene vært så ujevne. Midtveis ble det tatt kritikk og lagene delt om. Christian og Truls gjorde nesten rent bord med 21 poeng. Det blir også tettere i toppen.
På vei inn i bilen etter treninga mista Trenern kruset i bakken, og dommen over det nye lagdelingsregimet var et faktum med kruset i tusen biter.
En start, ikke et stunt
Asker, 23.08.05, Nestformann
Mye tyder på at dette ikke var siste gang Gåping IL er representert i Birkebeinerrittet. Du skal ikke se bort fra et nytt brev i slutten av september, Lars. En stor takk til Horni som fiksa glimrende sykkelbriller fra Page. Intervjuene etter målpassering er lagt ut. Men nå skal inntrykkene få synke denne uken før analysene skal på bordet på lørdagens fest. Håper alle stiller. Fremover er det innebandy, fotball og ikke minst Vestmakrittet som gjelder. Vi er foreløpig fem påmeldte. Her skal Horni reise kjerringa og Elisabeth på pallen.


Over all forventning
Asker, 21.08.05, Nestformann
Elisabeth syklet inn på 04:04:48 som nr. 29 i sin klasse. Tipper hun er blant de aller beste om resultatet vektes i forhold til treningsmengde. Ellers var det ingen uhell. At PP punkterte hadde vi kalkulert med. Se fasiten her.
Vektløse på Evje skole
19.04.05, Asker, Nestformann
Etter at en mystisk SG la inn en kommentar på forumet har ikke vekttabellen blitt oppdatert. Denne SG viser seg å være en kollega av KH, som igjen er eier av vekta. Redaksjonen mistenker at KH har hatt en negativ vektutvikling og derfor utelater bringe tefalprodukt til kamparenaen. Etter påpekning sist mandag og nå her ute i cyberspace tar vi for gitt at KH tar kritikk og stiller med vekt på mandag.Dette sykler du på!
Asker, 18.08.05, Nestformann
Klikk på bildet for å finne ut hvor lang tid du bruker over fjellet på lørdag. Horni har fiksa briller til alle sammen. Disse deles ut på Rena fredag kveld. Regner med at det blir noen sponsoroppdrag i etterkant. Les også om Runes erfaringer fra Aarbakkerittet.
Da gjenstår det vel bare å si lykke til på lørdag. Lykke til!
Glimrende forhold i marka
17.04.05, Asker, Nestformann
Stig Rune stilte med ny sykkel, Christian i imponerende form, Odd-Eirik nesten naken, Espen uten hjelm, Truls med lår fylt av melkesyre og jeg med sykkelpumpe. Vi hadde en kjempetur i Vestmarka.
Se bilder fra turen her.


Ringen er i ferd med å sluttes
15.08.05, Asker, Nestformann
For en tid tilbake fant vi tilbake til gamle venner i 40årskrisa. I dag dukka pinadø Ole Thingnes opp på fotballtreninga. Og vi kan vel si som Robbie Williams sa om Morten Harket. - Du ser ikke en dag eldre ut enn i 1984. Tipper Ole kan velge mellom Eva og Hege i dag som han kunne på korpsturene i gamledager. Bra jobba av Oppmann som klarte å samle så mange hyggelige folk til mandagsøkt. Hvem blir neste nykommer?
Hvor er dette bildet tatt?
10.04.05, Asker, Nestformann
Riktig svar på forumet premieres. Denne søndagen var vi kun to birk-deltakere. Vi hadde en fin tur ut til Asker, men nå gleder vi oss til å sykle i marka. Blant bildene ligger også profilen på turen vi kjørte. Tabellen er oppdatert etter Trenerns maktdemonstrasjon sist mandag.


Spent en uke før start
14.08.05, Asker, Nestformann
Det var ikke alle som fikk de svarene de hadde ønsket under siste fellesøkt før rittet på lørdag. Hope derimot var storfornøyd med sin debut. Undertegnende, Horni og Kvale jr. hadde det tungt i dag. Jahr var tilbake i godt driv. Odd-Eirik har truffet med formtoppen, mens det var forventet mer fra Henriksen. Stormo og Hermansen fortsetter å sette rekorder. Kommer Birken for tidlig? Familien Søiland og ICA-Truls kjørte taktisk i dag. Tider og bilder er lagt ut.
Oppkjøringen i gang
03.04.2005, Asker, Nestformann
Søndag tok 5 av birk-deltakerene sykkelen fatt og klatret opp til Frognerseteren. Før vi kom i gang var det mye teknisk justering. Praten dreide seg om mål og om hvem som skulle slås til høsten.
Neste søndag er det ny tur. Har det tørka opp kan vi prøve marka.
Hvem blir nr. 3 av de 14 Gåpingdeltakerene i Birken? Stem her.


Nå er det overskudd som gjelder
11.08.05, Asker, Nestformann
Flere av oss kjørte tøffe Vestmarka-bakker for andre gang på tre dager i dag. Kvale jr. derimot har tatt det med ro og bygd overskudd. Dette fløt han godt på i dag. - Føler meg lett i beina, uttalte han etter å ha fulgt Formann opp til Grønland. Stormo kjørte hardt opp mot Myggheim. Et stykke etter kom Jahr som fortsatt har en vei å gå, men hun glimtet litt til i dag. Se denne linken for tips om trening de siste to ukene før konkurranse. Oppsummert: mye restitusjonstrening, en langtur siste uka og en høyintensitetsøkt fire dager før rittet. Se også denne linken for løypa fetter Rune skal sykle på lørdag. 900(!) høydemeter på 1 mil.
Bilder
fra dagens tur er lagt ut. Spent på tidene til søndag. Alle på rekord?

Ingen kommentar
08.03.05, Asker, Nestformann
Denne mannen er i form
09.08.05, Asker, Nestformann
I motbakkene til Grønland distanserte Henriksen en sterk Formann. Merkepotensialet er omtalt tidligere, men det blir også spennende å se hvilke utslag dette gir seg på innebandyen til høsten. Hermansen fortsetter sin eksponentielle formutvikling, mens Jahr sliter. Han har et potensial det blir spennende å se om han klarer å ta ut 20.8. Pr. i dag er han nr. 9 i Gåping IL. Mange Gåpere har også meldt seg på Vestmarkrittet.Det blir moro å konkurrere i kjente omgivelser. Bilder er lagt ut.


Tøff tur over grensa
07.08.05, Asker, Nestformann
Tre Gåpere syklet Grenserittet som går fra Strømstad til Halden. Formann hadde bestilt hotellrom i Jernbaneveien så det ble ikke så mye søvn før rittet. Vi våknet til et skikkelig drittvær på lørdagen. Truls kasta innpå smertestillende før det bar avgårde til start. For å gjøre en lang historie kort. Det ble et skikkelig slit på et sugende og sprutende underlag.
Kvale: 2.57, Hansen: 3:46, Horni: 3:54. Bilder er lagt ut.
Hvem vinner på lørdag?
03.03.2005, Asker, Nestformann
Over 3x20 minutter skal Gåping IL og 40årskrisa førstkommende lørdag slåss om hvem som er best i innebandy.

Hva tror du resultatet blir? Gi din stemme her.La oss slippe dette været 20. august
07.08.05, Asker, Nestformann
Disse skyene hang over oss på dagens tur. De bidro med betydelig nedbør. Nå ønsker vi fint vær frem mot 20. august. Hermansen bekreftet stigende formkurve med rekord på tungt føre. Odd-Eirik fikk god drahjelp inn til ny pers. Kommende uke blir det tur tirsdag og torsdag klokken 18 fra Sem Gjestegård. Disse turene blir gull å ha i beina om snaue to uker.
Bilder og tider er lagt ut.

Vi er klare!
Foto: Dommern
01.03.2005, Asker, Nestformann
Under mandagens trening ble det gjort et skikkelig Estil-rykk. Er allerede serien avgjort? Uansett er det godt å se at noen har klart å prikke formen inn mot prestisjeoppgjøret mot 40årskrisa. At dommern også var tilstede under mandagens trening lover godt. Han kunne fortelle at han hadde et uoppgjort forhold med en i 40årskrisa. Det dreide seg om påkjørsel og sykkel. Får håpe han er skuls etter lørdagen.
Årets våteste dag?
03.08.05, Asker, Nestformann
Sist søndag kunne jeg høre at vi ikke ble mange på runden. Regnet hamra ned mot taksteinen. Låra verket etter Skarverittet på lørdag. SMSer med avmeldinger tikket inn. Mona så undrende på meg når jeg reiste. På vei mot Kolsås måtte jeg ha vidusviskeren på nivå 3. Det er ikke ofte. Det var tynt i rekkene på Kolsås, men det ble tur. Uten meg. Overlater derfor ordet til Bjørn. Les hele saken


Knall og fall
02.08.05, Asker, Nestformann
For snaue to uker siden fløy Odd-Eirik over styret, sist uke brakk Formann ett ribbein etter en velt, søndag fikk Henriksen seg en støkk og noen skrammer da forhjulet slapp grepet på en regnvåt asfalt. Når Rune på dagens økt i tillegg presterte å gå skikkelig på ryggen foran kamera var dagens overskrift gitt. Ellers ble det en tøff tur for Kvale jr. som har prioritert nytt hus fremfor trening de siste ukene. Henriksen var overraskende sterk i dag. Merke er innen rekkevidde.
Gamlekara overbeviste
14.02.2005, Asker, Nestformann
Det var store forventninger til poengsanking blant unggutta i dag. Endelig hadde vi fått lov til å spille sammen. Det startet bra, men vi ble kjempet ut av stilen etterhvert. Hadde vi spilt enda hadde vi tapt. Vi halte i land en knepen seier. Tabellen oppdateres i morgen.


Tøffere enn forventet
31.07.05, Jar, Arenasjefen
Rosinbakken var bare en av en endeløs rekke av oppoverbakker som fikk min motivasjon og humør til å gløde! Også nedover fra Sjusjøen var det oppover. Da vi passerte Birkebeiner-stadion og trillet ned bakkene mot Lillehammer ble jeg overveldet av euforisk glede av å ha overlevd.
Les hele saken

For lite glamour?
10.02.2005, Asker, Nestformann
Det har kommet klare tilbakemeldinger på at det er for lite kjendisstoff på sidene våre. Dette faller naturlig all den tid over halvparten av medlemmene er faste Hotell Cæsar-tittere. Det er derfor satt i gang en spørreundersøkelse om dette tema.
Gi din stemme her!
Skarverittet med ribbeinsbrudd
30.07.05, Kolsås, Formann
Jeg hadde studert løypeprofilen på forhånd og den så jævlig ut. Sannheten viste seg å være verre! Dette er den verste bakken jeg har syklet.
De harde fakta: 7% gjennomsnittlig stigning i 45 minutter og maks 13%.
Les hele saken.

Midtsjiktet rykker oppover
08.02.2005, Asker, Nestformann
Parallelt med at Trenern klatrer på tabellen oppleves et gryende spilleropprør. Sist mandag dro han også med seg Formann og PR-sjefen oppover på tabellen. Det har blitt en liten luke etter Formann, men Festgeneralen understreker at sesongen er lang. Økonomisjefens svake sesongstart er et lite mysterium. Sist sesong kjempet han i toppen hele veien, mens han så langt står med trøstesløse 32% kamper vunnet. Individuelt er han en av de beste. Kanskje Trenern eller andre har en teori.


Med livet som innsats
26.07.05, Asker, Nestformann
Formann uttrykte i dag oppriktig bekymring over at vi kjører med alt for høy risiko. Jeg er enig og skyldig. Vi er alle nødt til å skjerpe oss mens leken ennå er god. Alvorlige ulykker er det altfor mange av på sykkel. Kommer det en bil rundt svingen når vi ligger i 40 km/t i venstre felt, vet alle hva som skjer. Vi har hatt flaks så langt! Vi får bruke kreftene på motbakker og huet i nedoverbakker. Syntes også vi skal følge Formanns gode eksempel i forhold til å si tydelig i fra når noen av oss blir for ivrige.
100 000 liter møkk
03.02.2005, Asker, Nestformann
Etter oppfordring fra Oppmann legger jeg ut en liten beretning om en selvopplevd episode. Historien handler om Formann, en omfintelig nese, en paralysert Nestformann og møkk i strie strømmer.
Les hele saken


Klatreetappe i Vestmarka
26.07.05, Asker, Nestformann
Hele syv stilte til dagens intervalløkt fra Sem. Denne turen kommer garantert godt med videre frem mot 20. august. Henriksen og Horni var sterke i dag, mens en Jahr i feriemodus neppe er blant topp 5 nå fire uker før rittet. Det ryktes at Per Christian og Elisabeth har prøvekjørt løypa fra Rena til Lillehammer i dag. Vi ser frem til rapport. Bilder er lagt ut.
Utskiftninger i toppledelsen
31.01.2005, Asker, Nestformann
For først gang ble farge på t-skjorta avgjørende for lagdelingen. Det skulle vise seg å være fordelaktig å ha valgt gåping-skjorta. Etter tre uker på tabelltoppen måtte Arena-sjefen vike til fordel for Nestformann og Materialforvalteren. For øvrig ble vi enige om at Dag Egil kontaktes i forhold til dommergjerningen 5. mars. Vi ønsker Festgeneralen god bedring og skylder å gjøre oppmerksom på at han fikk ansvar for den sosiale delen etter matchen mot våre venner i 40årskrisa.

Kandidatene
25.01.2005, Asker, Nestformann
Begge disse herrer skulle være kapable til å lede Gåping IL og 40årskrisa gjennom en av tidenes innebandymatcher. Trenern har ansvar for booking av en av disse travle dommerkapasitetene.

Isfront
24.01.2004, Asker, Nestformann
Horni var nærmest i sjokk da det gikk opp for ham at firerlaget skulle bli hans bane for tredje gang på rad. Det underlige var at han raskt bøyde av for Trenerns avgjørelse. Jeg er overbevist om at alle tilstede syntes dette var en urettferdig avgjørelse. Ingen flagget dette da de selv kunne blitt offer for firerlaget. Spørsmålet er: Hvor går grensen for lojalitet mot Trenerns avgjørelser? Ellers var det en jevn runde i dag. Eldste Hansen viste tidvis glimt av gammel storhet. Han er på gang! Per Christian klamerer seg fortsatt til tabelltoppen, også dette til Hornis fortvilelse.
Referatet og bilder er på vei.

22.01.2005, Asker, Nestformann
Å
rets årsmøte var av den harmoniske sorten. Vedtekter og bilder vil bli publisert så snart Nestformann er tilbake fra kontinentet. God helg til alle Gåpere. For å lette litt på sløret; vi har satt et paragraftegn foran det å arrangere kamp mot våre venner i 40årskrisa. Vi gleder oss. Gjør dere?

Trenern frustrert
17.01.05, Asker, Nestformann
Mandagens innebandy var som vanlig preget av stor innsats og ufine taklinger. Trenern, som også er tittelforsvarer, opplevde en gedigen nedtur og ga tradisjonen tro skylda på medspillerene. Videre opplevde PR-sjefen en etterlengtet opptur, mens Festgeneralen aldri har vært observert så i kjellern som under dagens runde.
Det er også gledelig å registere at vi blir fulltallige på fredagens årsmøte.

Intervjuene i gang
12.01.05, Asker, Nestformann
Du som ikke har sendt inn dine svar
oppfordres herved til å få ut fingern. Dette vil være
til andres glede og forlystelse. Svarene publiseres fortløpende.

Blanke ark ...

08.01.05 Asker, Nestformann
All den tid man måler resultater vil det være en befrielse for brorparten å kunne konkludere, for deretter å se fremover. Gåping IL har eksistert i et knapt år. De målbare resultatene sees til høyre i tabellen for 2004. Gratulerer Steinar!

Tabellen vil sannsynligvis aldri bli det viktigste med Gåping IL. Samling av kritisk masse mandager klokken 20 er foreløpig en forutsetning for Gåping ILs eksistens. Høsten 2004 har vært et stort skritt i riktig retning.

Utover ukas høydepunkt på mandager opplever jeg at tre aktiviteter er sentrale i 2005:

1. Besluttende styremøte.
Innen kort tid må det avholdes et besluttende styremøte for å enes om forhold som i dag er gjenstand for uformelle diskusjoner.

2. Birkebeinerrittet.
I 2005 er vi 14 stk som skal sykle verdens største terrengsykkelritt for klubben Gåping IL. Jeg er overbevist om at forberedelsene til rittet vil rede grunnen for styrket samhold i Gåping IL.

3. Knusing av 40årskrisa!
Trenern har tilgang til arena som skulle passe for at vi "gruser" gutta som tross alt må anses som oldiser. Å tape i innebandy mot disse folka er på linje med å tape for trenern. Det er ikke pent.


© www.gaaping.no 2005.
Gåping IL er en gjeng på 11 hardtarbeidende innebandyspillere. Vår ambisjon er og hver mandag kunne stille minimum seks spillere til trening på Evje skole. Intet mindre.
Google