< Gåping IL


TVERRELVA BY WINTER
Asker, 28.12.08, Nestformann
I likhet med Evje skole er det gusjegrønne gjerdet ved Tverrelva et viktig sted for Gåping IL. Her syker vi oss opp før klokka starter, her puster vi tungt ut etter at klokka har stoppa, her snur vi når Løvlia er for langt, her fyller vi opp Maxim-flaskene om sommeren, her prøver vi å få vann ut av Maxim-flaskene om vinteren, her blir nøtteblandingene fortært, her ligger snøen lengre enn hvor-som-helst-i-verden, her er vi midt i Krokskogen, her garanterer Rye-Olsen alltid ny pers opp til Utsikten, her forklarer Otto hvordan utstyret kommer til å hindre han i å følge Ranvik opp kneikene mot Kleivstua, men viktigst: På Tverrelva har man alltid, på en eller annen måte, GODFØLELSEN (i hvert fall jeg).
PERFEKT 2008-PUNKTUM
Asker, 14.12.08, Nestformann
Arenasjefens julebord for innebandygjengen har blitt en av våre viktigste tradisjoner. Bordplassering bestemmes av tabellplassering. De fem beste pluss verten sitter på hvite herskapelige stoler, mens røkla må ta til takke med små harde brune vinglete stoler. I Gåping handler det ikke om å delta. Her er det hvit stol på julebordet som gjelder. Takk for flott kveld, Per Christian. Den kålrotstappa er det ikke mange som matcher.
ENDELIG
SERIEMESTER :-)

Asker, 08.12.08, Nestformann
I likhet med Hareide har Henriksen jaktet gull og heder siden 2004. I dag kastet Hareide inn håndkle, mens Henriksen gikk helt til topps i tiende Gåping Championship. Jubileumsmesterskapet er det mest prestisjetunge. Pokal, blomster, champagne og takketale sier alt. Grattis, Morten!
At Lindal tok en pallplass og at Andresen utsatte utenlandstur for å få med seg siste runden, må også berømmes. Nå er det julebord på fredag som gjelder, Thomas ...
Formann på topp
Asker, 01.12.08, Nestformann
Formann inntok tabelltoppen med knappest mulig margin før siste og avgjørende runde på Levre. Hadde ikke Horni scoret siste målet ville undertegnende blitt utfordrer til Formann neste mandag. Med en hårfin andreplass er Henriksen i finalen og har en fair sjanse på mesterskapet, men på mindre flater og med mindre mål skal det bli tøft å passere Formann neste mandag. Dette blir en thriller som vanlig! Kommer det publikum?
IKKE AVGJORT
Asker, 24.11.08, Nestformann
Henriksen har et godt grep om mesterskapet, men han skal ikke føle seg for trygg. Formann henter hjem pokalen med 16 poeng neste mandag. Det har han klart før. Og fikser Trenern gymsal 8. desember er vi plutselig fem som kjemper om en hedersplass i historiebøkene.
En nøtt er knekt
Asker, 23.11.08, Nestformann
Det har vært jobbet lenge og målrettet med å få Andreas Ruud til å sykle Birken. Fredag tikket meldingen inn: Jeg er med! Andreas gjør ingenting halvhjertet, så det skal bli spennende å se hva han får til. Tipper han ligger på et 5:30-nivå nå. Om knærne hans klarer to ukentlige spinningøkter i vinter utelukker jeg ikke en fight mellom PR-sjefen og Andreas i august.
Superstilongs og stang inn
Asker, 17.11.08, Nestformann
I kveld var det marginene som vippet kvelden i riktig retning. Aerodynamisk stilongs, fandenivolsk innsats og stang inn måtte til. Lindal fortsetter fremgangen. De fem siste mandagene er han klart best. Se forumet. Fire seire skiller fra tabelltopp. Dette går mot tidenes innebandysesong for Festgeneralen. Gratulerer til Henriksen som klartret helt til topps.
GÅPING-IDOL
Asker, 08.11.08, Nestformann
Opphavet har klart å skape fint lite oppmerksomhet rundt Gåping IL. Til tross for sin rolle som PR-sjef. Vi har større tro på sønnen. Under kveldens jubileumskonsert for Rykkinn og Gullhaug skolekorps bergtok Snorre 500 publikummere med sin solo-opptreden. Prestasjonen ble belønnet med allsang, trampeklapp og frenetisk applaus. Viktig at han, om noen år, husker sin Gåping-forankring når han får toppkarakter av Jan Fredrik Karlsen og slemme-Tor. Med far som korpsformann og bestefar som konferansier ble dette en imponerende leveranse fra tre generasjoner Jahr.
Lindal i sitt ess
Asker, 03.11.08, Nestformann
Aldri før har Gåping IL mønstret et bedre innbandylag. Forsvarsklippe i Formann. Playmakere i Henriksen og Pettersen. Og når Lindal slipper å tenke defensivt er han Gåpings giftigste spiss. Det beviste han til gangs i dag. Eneste som kan redde oss tapere ut av sumpa er en toppmotivert Tom Nordlie. Dette var flaut!
FORSKJELLEN
Asker, 27.10.08, Nestformann
I dag var Formann og Andresen fullstendig overlegne i å henholdsvis hindre og å score mål. Formann boblet over av spilleglede etter to ukers hosting, mens Andresen skulle revansjere negativ omtale sist uke. De latterliggjorde motstanderen. Sjelden å se Trenern bli så rundspilt at det også for han blir naturlig å bære benker.
KJÆRE TVILER
Asker, 26.10.08, Nestformann
Det viktigste med en Birkebeiner-billett er at den gir motivasjon til treningsøkter du ellers ville ha droppet. Torsdag kl. 0900 kommer 30 000 til å kjempe om noen få tusen billetter til Birken neste år. Oppfordrer dere som sitter på gjerdet til å skaffe billett. Skulle dere angre kan jeg love at dere blir kvitt den.  Om du skal nøle noe denne uken, så ikke gjør det torsdag morgen. Lykke til alle sammen!
LEP klatrer på tabellen
Asker, 20.10.08, Nestformann/Henriksen
Lars Erik Pettersen er spådd en lysende Gåping-karriere. I kveld var han hovedarkitekten bak sterke 4-2-2. På en dårlig telefonlinje fra Spikkestad er Henriksen ydmyk i forhold til at Lars og Lars Erik bidro sterkt til at han fortsatt troner på tabelltoppen med solid margin. Denne høsten er i ferd med å utvikle seg til en skandale for Andresen. Han burde vite hvordan man løfter seg når hardt og ærlig arbeide ikke fører frem.
PÅMELDINGENE ÅPNER
Asker, 14.10.08, Nestformann
Vi er så langt imponerende 42 registrerte Gåping-syklister. 10 av disse stiller i dameklassen. Mange nye spennende ansikter har meldt seg på for Gåping neste år. Flere er på vei. Vi er i ferd med å lukke et gap mellom sofasliteren og toppidrettsutøveren. Vi kaller det Gåping IL. Vi mangler fortsatt 28 registreringer for å nå 70-i-2009-målet. Gratulerer til Henriksen som holder solid stand på tabelltoppen. Vi gleder oss også med Treneren som endelig fikk ut noe av sitt potensial på mandag. Det var på høy tid!
HERJA MED TRENERN
Asker, 06.10.08, Nestformann
Om Trenern skal henge med i teten nytter det ikke å prioritere teater på mandagene. Mandag ble han fullstendig avkledd av en meget god Henriksen. Formann fikk gjennomgå, mens Henriksen klartrert til topps på tabellen. Store flater favoriserer Morten. Redaksjonen tror årets mesterskap vil stå mellom Morten og Lars Erik.
Klasseforskjell
Asker, 22.09.08, Nestformann
I dag ble det kalassifre på brannstasjonen. Storskolen mot småskolen. Henriksen og Jahr snurra rundt med svimle motstandere. Formannskapet og Oppmann støttet oppunder. Dette resulterte i at Oppmann får to deilige uker på tabelltopp.
GÅPING I NORDMARKA
Asker, 21.09.08, Nestformann
Formann har alltid et ekstra gir når underlaget er steiner og røtter. I dag var han først opp og ned fra Nordmarkas høyeste punkt, Oppkuven.
Les Henriksens turskildring her.
MULIGHETENES ARENA
Asker, 15.09.08, Nestformann
Nye forutsetninger åpner for at nye spillere kan melde seg på i kampen om mesterskapet. Fysikk har blitt mindre viktig. I dag var det debutanten, Lars Erik, som var klart best. Med 65% oppmøte blir han en hard nøtt å knekke når vi nærmer oss julebordet på Jar. Og til dere som var der: Vi snakker ikke husets vin. Dette var skikkelig kvalitet. Takk, Morten :-)
MUNTHE ÅRETS GÅPER
Asker, 14.09.08, Nestformann
På årets Birkebeinerbankett, over-the-hills-and-far-away, fikk Otto Gåping-pokalen for 2008. Ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene i kampen for å revansjere fjoråret. Knallhard trening og topp utstyr resulterte i sterke 3:21 som var pers med over 30 minutter. Otto har også stilt opp på nesten alle fellestreningene, også den som ble avlyst. Gratulerer, Otto!
TOPPTUR I KROKSKOGEN
Asker, 07.09.08, Nestformann
For to uker siden syklet man i kø inn mot Tverrelva. I dag kunne vi boltre oss alene i en utfordrende Formanns-trase opp til Gyrihaugen. Nedfarten fra Krokskogens høyeste punkt anbefales på det varmeste av Villmann (les: Formann). Velg Birkebeinerrittet fra menyen til venstre for å se hvem som har meldt seg på Gåping-toget som skal sykle Birken neste år. Mangler kun 56 syklister så gå inn og meld deg på.
LEVERTE VARENE
Asker, 30.08.08, Nestformann
31 syklister fra Gåping IL fullførte Birken i dag. Line og Guro klinte til med Merke i første forsøk. Undertegnende leverte på et tøft 3:05-mål. Flaa knuste bestekompis Jahr med 5 sekunder. Gåping-Olsen syklet inn til merke med knekt sykkel. Otto kom grinete i mål etter å ha perset med 35 minutter. Martin kom smørblid i mål på en tid langt under tipset. Det var for øvrig mange andre som knuste tipsene i dag. Hope inn på 3:52, rett bak merket, var umulig å forutse. Eneste skåret i gleden var at Tollersrud mistet Merke på en punktering rett før mål. Men målet var 12 merker og det klarte vi. Bra jobba alle sammen. Gleder meg til neste år. Da blir vi 70 Gåpere over fjellet. Og jeg bare nevner det. Lindal har kjøpt sykkel. Dere som har lovet å løpe fra Lillehammer til Oslo om Lindal deltar, bør skjelve litt i buksene :-)
Dette sykler du
Asker, 26.08.08, Nestformann
Basert på grundige analyser er nå tipsene for årets ritt klare. At Formann kommer til å sykle som et uvær nedover i ulent terreng er like sikkert som
at Thingnes kommer til å være totalt utslitt på Storåsen. Men det skal man være. Vi når målet i forhold til å hente hjem 12 Gåping-merker.
REKORDFART
Asker, 24.08.08, Nestformann
I likhet med resten av gjengen satte Munthe en solid pers opp fra Tverrelva i dag. Otto gir sitt nye karbonvidunder mye av æren. I motsetning til Otto tror vi i redaksjonen det først og fremst handler om mannen oppå sykkelen. Merke neste helg blir det åkke som :-) Bilder og tider er lagt ut.
Men er DU i rute?
Asker, 19.08.08, Nestformann
I vår årlige Er du i rute-rundspørring spriker Gåping-rådene som alle andre råd man får nå rett før Birken. Andreas og Geir er ikke helt enige om strategien fra start. Andreas: Ikke gå for hardt ut. Geir: Full pinne fra start! Trykk på bildet for å lese resten av tilbakemeldingene.
HOPE I RUTE
Asker, 17.08.08, Nestformann
Det har knyttet seg stor usikkerhet til Hopes formkurve. I dag feide han all tvil til side og perset opp til Tryvann. På en god dag vil Trenern kunne presse seg inn under 4:15 om to uker. Bilder og tider er lagt ut
- HVORDAN GIRER MAN?
Asker, 14.08.08, Nestformann
For en tid tilbake, etter inntak av en mengde alkohol, takket Eirik Flaa ja til å sykle Birken for Gåping IL. I dag syklet han sin første tur for året. Dette var også første tur på terrengsykkel noensinne. Han brukte første halvtimen på å skjønne hvordan giret og klikkpedaler fungerer. Deretter syklet han fra halvparten opp mot Gupu og Grønland. Imponerende Eirik!
IMPONERTE I HATBAKKEN
Asker, 09.08.08, Nestformann
Det er mange Gåpere som har lagt stigningen fra ASDØL-tjern til Myggheim for hat. Olsen er intet unntak. Men i dag kom han overraskende raskt på fotografen. Han lovte 2008-merke etter målpassering i fjorårets Birkebeinerritt. Han kommer til å levere. 4:27-Thingnes var også sterk i dag.
KURACE I VESTMARKA
Asker, 06.08.08, Nestformann
Vi var ni som stilte på Sem Gjestegård i dag. Mange med friske bein. Alt lå til rette for et rotterace opp bakkene mot Gupu. At det ble et kurace var litt spesielt. Fotografen slapp unna denne sprintende kua med et nødskrik. Det ble en effektiv treningsøkt med høy puls og mange høydemeter. DNF-Olsen røyk selvfølgelig kjede - igjen.
JULEBRUSKONGEN OG JEG
Haslum, 03.08.08, Kenneth Horni
Bare hundre meter unna – er det virkelig sant? En av mine store helter! En jeg virkelig beundrer. OK, han er kanskje ikke A-kjendis, men det er fordi ikke alle har oppdaget storheten.
Les hele saken
KJEDE-LIG
Heggedal, 04.08.08, Odd Eirik Olsen
Starten gikk. Før vi var ute av Strømstad sentrum lå jeg godt plassert i øvre kvartil av puljen. Vi gikk inn i de første bakkene. Jeg fulgte teten lett over toppen. Jeg var som JAS Gripen. Fløy lavt og aerodynamisk gjennom de svenske skoger på vei mot grensen ...
Les hele saken
GRENSERITTET
Asker, 03.08.08, Nestformann
Grenserittet ble en sølete generalprøve før Birken om fire uker. Lillesøster debuterte i Gåping-drakt og i terrengsykling. Hun var ved godt mot i mål. Haarberg viste at han har taket på Hermansen. PR-sjefen har som vanlig prikka inn formbunn nå rett før Birken. Han måtte se seg slått av en overraskende sterk Formann. Henriksen og Munthe kniva seg i mellom. Sistnevnte kom ett minutt foran på en tid som tilsvarer ca. merketiden i Birken. Horni viste at han er kapabel til en tid ned mot fire timer 30. august. Ranvik kjørte inn på meget solide 2:54, mens undertegnede tok en sterk 15. plass med 2:37 i en klasse med nesten 800 deltakere. DNF-Olsen vedkjente seg tilhørighet til Gåping IL i et kjedeverktøy-intervju med NRK. (DNF = Did Not Finish)
KNAKK SYKKELEN
Asker, 28.07.08, Nestformann
Geir fikk et ublidt møte med Vestmarkrittet. I Borgenskogen delte sykkelen seg i to. At hans bedre halvdel, Line, også måtte bryte i Gåping-debuten, gjorde lørdagen komplett for team Knudsen/Amundsen. Nå er det No Saint karbonsykkel fra Fast bikes som gjelder for Geir
REKORDRAS I VARMEN
Asker, 27.07.08, Nestformann
Vi var et raskt lag på ti Gåping-syklister i dag. Opp mot Kleivstua satte flere ny rekord. Otto og Rye-Olsen overrasket mest. Tidene er lagt ut.
Formann fikk med seg en gjeng og dro videre gjennom Vestmarka. Kun to oppoverbakker fristet han med. De er laaaange.
LEIESYKKELEN
Asker, 21.07.08, Nestformann
For en tid tilbake tikket det inn et reisebrev fra Andreas. Sommerferien blir ikke helt den samme uten klatreetapper på "Bianchi" damesykkel med kurv. Les hele saken
NED KIRKERUDBAKKEN
Asker, 22.06.08, Nestformann
Formann og Geir var dagens friskeste i utforkjøringene. På det bratteste ned Kirkerudbakken var det kun Formann som syklet. - Kjente bakhjulet letta litt et par ganger oppi der, kommenterte en fornøyd Formann vel nede. Ellers var vi en gruppe på seks som kjørte styggfort ned fra Sandungen. Utrolig gøy og litt skummelt.
FOTBALL PÅ RUD
Asker, 17.06.08, Nestformann
I sommer og utover høsten spiller vi fotball på Rud hver mandag klokken åtte. Neste uke flyttes økta til tirsdagen. Alle er velkomne. Den tidligere Bærums-trioen Hope, Kvale og Gulbrandsen - godt hjulpet av Formann, Horni og Thingnes - feide all motstand av banen i går! 15 på første økt var gledelig og imponerende.
Imponerte rundt Farris
Asker, 17.06.08, Nestformann
Otto syklet Farrisrunden på sterke 2:54! Med dette var han 2 minutter før Henriksen og ni minutter før Tollersrud. Legges 40 til 45 minutter til har man tiden i Birken. Dette lover godt! Horni, Berg og Haarberg leverte på forventning. Ketil syklet (under falskt flagg, men riktig drakt) inn til en knallsterk tredjeplass i klassen på 2:32!
Med i alle de store rittene
Asker, 10.06.08, Nestformann
Gåping IL er med i alle de store rittene i sommer. Sist helg kjørte fetter Bergen - Voss, mens Berg-brødra tråkket Raumerrittet. Nå til helgen stiller vi mannsterke i Farrisrunden. I Grenserittet og Birkebeinerrittet tapetserer vi startlistene. Gi gass til helgen folkens!
Strålende dag i Vestmarka
Asker, 08.06.08, Nestformann
Hardkjør opp mot Sandungen og Myggheim, etterfulgt av Formanns utfordrende løypenett gjorde dette til en perfekt terrengsykkeldag.
RANVIK RÅSTERK
Asker, 01.06.08, Nestformann
Med 17:30 opp mot Kleivstua har Ranvik for alvor bevist at han kan sykle Birken styggfort på en optimal dag. 3:25 har han inne nå. Nå gjelder det å få seedet seg inn i riktig pulje. Dagens alternative overskrift var Munthes nyanlagte bart og nyinnkjøpte 5000-kroners BMW. Det var en kledelig kombinasjon.
Oppmøtesjefen
Asker, 26.05.08, Nestformann
Det er 29 innebandymandager siden Andresen entret Evjeparketten. 28 av disse har han møtt opp. Det står det respekt av. I dag tok Henriksen et nytt museskritt på vei mot tabelltoppen. Opphentinga har startet for sent. Med tre mandager igjen syntes mesterskapet avgjort.
Solid Comeback
Asker, 19.05.08, Nestformann
Vi var mange som var spent på om Horni ville klare å bidra i dag. Seks ukers treningsfri skal sette spor. Eneste sporet vi kunne se var at han var blitt tynnere. Han leverte langt over forventning og var bestemann på laget. Han skal ikke avskrives i forhold til Birken :-)
FORAN SKJEMA
Asker, 12.05.08, Nestformann
I dag var det solid oppmøte på en strålende pinsedag. Tidene opp fra Tverrelva til Utsikten viser også at folket er i form. De fleste ligger foran eller på skjema. Tollesrud og Rye-Olsen holdt nesten hjulet til Henriksen opp kneikene. Her har vi tre merker. Lars Erik og Andreas imponerte også på sin debuttur med Gåping-toget. Bilder og tider er lagt ut
Holmenkollstafest
Asker, 11.05.08, Nestformann
Gåping ILs debut i Holmenkollstafetten endte ikke med seier, men vi gjennomførte med stil. Konklusjonen er at vi er bedre syklister enn løpere. Senere på kvelden tok PR-sjefen en overlegen seier i konkurransen som besto av triksing, ballansering og quiz. Trenern var mektig imponert.
OPERAsyklistene
Asker, 24.04.08, Nestformann
I stedet for endesløse sletter på Humrumlandet ble det bysykling i dag. Operasykling faktisk. Kan anbefales. Formann fikk testa den nyinnkjøpte Fuji-raceren sin. Han kler både Operaen og raceren :-)
MISSION ACCOMPLISHED
Asker, 20.04.08, Nestformann
Etter mas-mas-mas-over-hele-linja i et par år, takket Thingnes ja til en Birk-billett i høst. Eneste betingelse var at Gåping stilte med opplegg under Skarverennet. Opplegget ble undertegnende. Og jeg takker deg Ole for at jeg var "tvunget" til å delta. Det var en komplett drøm av en dag langs Hallingskarvet. Jeg brukte ni timer på 38 kilometer. Håper bildene frister mange av Gåperne til å bli med Kvikk Lunsj-generalen og Hope-klanen neste år. Nå er det din tur til å levere, Ole!
LØPT I SENK
Asker, 14.04.08, Nestformann
Lagtrekningen ga i dag de unge mot de gamle. De unge representert ved PR-sjefen og undertegnende. En del av matchene var jevne, men 6-2-0 til unggutta taler for seg selv.
For spesielt interesserte
Asker, 13.04.08, Nestformann
Vi var ti som trossa vær og vind på årets første fellestur. Etter hvert som vi klatra oppover mot Tryvannstårnet ble brøytekantene høyere og høyere. Det ble en kald nedfart i svett tøy. Formann kjørte korte(!) hansker. Bilder (trykk på bildet) og tider (velg Birkebeinerrittet i menyen til venstre) er lagt ut. Det er godt å være i gang :-)
PÅ PALLEN
Asker, 06.04.08, Nestformann
Henriksen viser stigende formkurve om dagen. I dag var han god på et godt lag. Dette resulterte i pallplass og topping av formtabellen. Dette lover godt for sykkelsesongen. Blir det bra vær til helga starter vi med søndagsturene.
TRIPPEL-HORNI
Asker, 31.03.08, Nestformann
Etter dagens runde på Evje satt redaksjonen igjen med et klart inntrykk av at Horni kommer til å gå Birkebeinerrennet neste år. Når vi alle vet at løping er favorittøvelsen hans, kan vi her i redaksjonslokalet ikke skjønne annet enn at Horni går for Trippelen i 2009. Tabell er oppdatert.
10 av 70 i 2009
Asker, 21.03.08, Nestformann
Oppildnet av årets fantastiske Birkebeinerrenn måtte det defineres et Gåping-mål for skigåing neste år. Av de 70 som sykler Birken for Gåping i 2009 klarer vi å stille ti Gåpere på startstreken på Tingstadjordet litt tidligere på året. Sterkere overkropp, bedre grunnlag for sykkelsesongen, og mer kvalitetstid i marka burde være grunner nok. Her er de 10 jeg tipper melder seg på: Trond, Hope, Henriksen, Jahr, T. Berg, Bjørn, Geir, Ranvik, Fetter, Rye-Olsen. Så sett av 21. mars 2009.
OPPMANN YPPER SEG
Asker, 10.03.08, Nestformann
I dag var Oppmann god bak Kvale og Henriksen som endelig fant tonen. Over 50% er ikke hverdagskost for storebror Hansen. Så nå gjelder det å legge viktige møter til andre tidspunkter enn mandager klokken 20. Dere får ha meg tilgitt for å gjøre et lite unntak fra oppmøteprosentregelen.
Etterlengtet opptur
Asker, 06.03.08, Nestformann
Tabellene til høyre blir et mer og mer trist skue for PR-sjefen. Han kan heller ikke hvile på laubærene etter merke i Birken i høst. I motsetning til Henriksen. Men i kveld skulle han reise kjerringa på ski inn mot Tverrelva. Og det klarte han. Siste han sa, med knyttet neve, før han satt seg inn i Mercedesen var: YESS!
Tidenes mandag!
Asker, 03.03.08, Nestformann
Redaksjonen våger påstanden at Lindal aldri har hatt en bedre mandagskveld på Evje. Laget hans var best og endte på 13 mål. Lindal sto egenhendig for 12 av disse. Tipper han har assist på den siste. Rett og slett imponerende. At Lindals maktdemonstrasjon også resulterte i at Horni klatret til topps på tabellen gjør kvelden fullkommen for Lindal, Horni og Henriksen.
Kilde til måloppnåelse
Asker, 28.02.08, Nestformann
Det er mange av oss som har satt oss tøffe mål i Birkebeinerrittet til høsten. Gjengen bak Nettbirken.no og bladet Birkebeinern har startet opp nettstedet treningsmagasinet.no. Her finner du mye relevant info i forhold til å lukke gapet opp til ditt mål i august. Redaktør Eivind Bye (som lagde en sak om Gåping i Birkebeinern for et par år siden) vil være glad for tilbakemeldinger på hva som funker bra og hva som kan bli bedre på det nye nettstedet.
OFRET ALT
Asker, 25.02.08, Nestformann
Men til svært liten nytte. Et svært tafatt lag bestående av Formann, Økonomien, Trenern og en tidvis hardtarbeidende PR-sjef ble feid av banen av Festgeneralen, Nestformann, Materialfovalteren og Thomas Veggen2 Andresen. Nå er det plutselig mange mesterskapskandidater.
Møtte veggen
Asker, 11.02.08, Nestformann
Med unntak av et par tunneler fra Lindal var Formann outstanding i dag. Henriksen og Andresen fant aldri ut av Hansens feberredninger, og måtte gå hjem med 0-2-6 i sekken. Det var flatterende, men det hjelper lite på sommerfesten. Nå skal det godt gjøres å hente inn Formann.
Formann på topp
Asker, 04.02.08, Nestformann
Siste uka har vært en eneste lang topptur for Formann. Hva som rangerer høyest av off piste ned fra Aiguille du Midi (3800 moh) og topping av tabellen etter en kanonkveld på Evje, får han avgjøre selv. Applaus også til Henriksen og Horni for bidrag til å filleriste en tafatt motstader.
Dette var direkte pinlig! Er mesterskapet avgjort?


TRENERN TOK KRITIKK
Asker, 21.01.08, Nestformann
Etter en daff start på sesongen var Trenern høyt og lavt i dag. Når han i tillegg til å score mål kriger på midtbanen, blir laget hans alltid farlig. Sammen med Hansen-brødra sikret han kveldens beste poengsum. Men det var jevnt og ingen som opplevde noe krakk på Evje i kveld.
SPLITTES
Asker, 14.01.08, Nestformann
Høstens skandaleduo, Hansen og Andresen, er forvandlet til en suksessduo. Med over 70% på de første to rundene skilles de neste mandag av det nye lagdelingssystemet. Med Formann tilbake i godt gammelt slag blir det viktig at han ikke har for mange toppspillere rundt seg. Trenern har for øvrig åpnet skandaløst denne sesongen. Er det motivasjonen som drar han ned i søla?
OVERRASKELSEN 2 ?
Asker, 07.01.08, Nestformann
Relativt godt informerte og pålitelige kilder kunne i dag avsløre at Strømme, under en festlig tilstelning på lørdag, har sagt han betingelsesløst skal gå årets Skarverenn. Det var ingen som hadde trodd han skulle gå til finalen på Bolkesjø heller. Vi har troa og kan tipse om flotte forhold fra By til Tverrelva. For det går ikke helt av seg selv fra Finse til Ustaoset. For øvrig var det en oppskriftsmessig åpning på innebandy-sesongen.
BLANKE ARK
Asker, 01.01.08, Nestformann
2007 har vært et fantastisk Gåping-år. Seks merker i Birkebeinerrittet, deltakere i rennet og løpet, drømmeredning fra Thingnes på Rud-sletta, knallhard kamp om 2. og 3. plassen på Evje-parketten og ikke minst et Akevitt-race du som var der aldri kommer til å glemme. Om ett år tror jeg vi i tillegg kan smykke oss med Skarverennet, Trondheim-Oslo, Holmenkollmarsjen og 12 Merker i Rittet (inkl. klassekompisene Horni og Munthe). Så folkens - ikke slurv med egentreningen i vinter. Alle disse ambisjonene krever masse svette og noen tårer. Velkommen skal du være, 2008! Kos deg med tabelltoppen første uka, Jahr.
Drømmeforhold
Asker, 25.12.07, Nestformann
Overskriften var tenkt ut før dagens snøfall. Så alle dere som lurer på om det er verdt å ta turen opp til Tverrelva: Slutt å lur. Det er trikkeskinner fra By og opp til Kampvaddammen.
40års-rushet i gang
Asker, 18.12.07, Nestformann
Oppmann er tirsdag førstemann ut i et kobbel med Gåpere som runder 40 det kommende året. Tør vi foreslå et gigantisk 40års-kalas i stedet for å spre det utover alle helgene fra mai til august. Det blikke Merke av slik maraton-festing. Ha en fin dag, Trond!
SERIEMESTER x 4
Asker, 10.12.07, Nestformann
For fjerde gang skal Gåping-pokalen stå på en Asker-hylle. Høstsesongen har vært preget av svært ujevne resultater. Regner med lagdelingssystemet blir gjenstand for diskusjon på lørdag. Vekttabellen er oppdatert. Det er lite lystig lesning for alle unntatt Oppmann og Økonomisjefen.


Tidligere artikler | Opphavsrett Gåping IL © 2008
Artikler fra 2H 2007 | Artikler fra 1H 2007 | Artikler fra 2H 2006 | Artikler fra 1H 2006 | Artikler fra 2H 2005 | Artikler fra 1H 2005